Roberto Poškaus prognozė: „Brazilai 3:1 turėtų įveikti olandus“

Roberto Poškaus prognozė: „Brazilai 3:1 turėtų įveikti olandus“

Šį savaitgalį futbolo sirgalių laukia daug intrigų ir emocijų keliančios lemiamos pasaulio futbolo čempionato dvikovos: šeštadienį 23 val. (Lietuvos laiku) dėl bronzos medalių kovos olandai ir brazilai, sekmadienį 22 val. finale susitiks Vokietijos ir Argentinos komandos.

Šiomis dienomis prie televizijos ekranų bus prilipę milijonai, o gal ne ir milijardai aistringų futbolo sirgalių. Tarp jų ir „Klaipėdos granito“ vyr. treneris Robertas Poškus.

Treneri, kaip manote, kas iškovos trečiąją vietą ir kas taps čempionais?

Mažajame finale, manau, rezultatu 3:1 turėtų laimėti brazilai, o finale rezultatu 2:0 nugalės vokiečiai. Vokiečiai pusfinalyje demonstravo itin aukšto lygio futbolą. Tai buvo jų diena. Manau, bet kuri ekipa, kuri tądien būtų papuolusi po vokiečių kojomis, būtų įveikta. Brazilai jau po antrojo įvarčio pasimetė, o po trečiojo - išvis buvo šokas ir taip buvo išspręsta rungtynių baigtis. Manau, kad vokiečiai – visa galva geresni ir fiziškai stipresni.

Kurias ekipas Jūs palaikėte čempionato metu?

Nebuvo taip, kad aš aistringai sirgčiau už vieną ar kitą komandą. Daugiau simpatijų reiškiu europiečiams. Apskritai aš kitaip žvelgiu į šį čempionatą: stebiu, analizuoju žaidimo schemas, žaidėjų, trenerių veiksmus, taktikas, semiuosi patirties. Čempionato metu man įspūdį paliko tos ekipos, kurios nebuvo priskirtos prie lyderių, bet demonstravo gražų futbolą: šveicarai, belgai, iraniečiai, Alžyro, Kosta Rikos atstovai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder