Interneto prekyboje - ir motinos pienas

Interneto prekyboje - ir motinos pienas

Pasiūlymų nusipirkti motinos pieno galima rasti ir „Facebook” socialiniame tinkle. Kai kurios savo kūdikius maitinančios motinos iš Jungtinės Karalystės ir JAV, savo pieno perteklių pardavinėja internetu, rašo Dailymail.co.uk .

Motinoms, kurios turi problemų su kūdikio maitinimu, atrodo patraukli galimybė įsigyti pieno iš kitų motinų, nes toks pienas turi daugiau naudingų medžiagų. Toks poreikis išpildomas svetainėje onlythebreast.com, kuri padeda motinoms parduoti ir pirkti pieną. Šioje svetainėje motinos gali paskelbti, kokio amžiaus ir kiek pieno gali parduoti pagal poreikį. Tyrimas parodė, kad moterys iš Essexo ir Newcastlo siūlo 1 unciją šviežio ar šaldyto pieno už 1 svarą, kai JAV kaina siekia 2 dolerius už vieną unciją.

Tačiau daktarai perspėja, kad svetimas pienas gali pakenkti kūdikiui.

Pediatrų asociacijos atstovai pareiškė, kad nors ir motinos pienas yra geriausias pasirinkimas naujagimiams, motinos negalinčios maitinti pačios, neturėtų susivilioti pasiūlymais internete. „Donorės, pardavinėjančios pieną internete, gali vartoti vaistus ar narkotikus, taip pat sirgti įvairiomis ligomis, pavyzdžiui AIDS ar hepatitu“, - įspėjo Wolframas Hartmannas, asociacijos prezidentas. Jis tai pat pabrėžė, kad niekas negali patikrinti nežinomos motinos pieno žalos konkrečiam kūdikiui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder