Palangos koncertų salę aptarnaus „Civinity“ grupės įmonė

Palangos koncertų salę aptarnaus „Civinity“ grupės įmonė

Palangos koncertų salę valdanti „Pajūrio infrastruktūra“ pasirinko naują šio kultūros ir renginių centro infrastruktūros administratorių. Juo tapo „Pastatų meistrai“, priklausanti vienai didžiausių Baltijos šalyse būsto ir komercinių pastatų administravimo įmonių grupių „Civinity“.

2015 m. duris atvėrusioje daugiafunkcinėje koncertų salėje kasmet vyksta apie šimtas kultūros ir komercinių renginių. Tiek vasaros sezono metu, tiek ir jam pasibaigus, veikianti Palangos koncertų salė yra beveik 5 tūkst. kvadratinių metrų ploto ir vienu metu gali priimti iki 3000 lankytojų.

UAB „Pastatų meistrai“, veikianti su „Civinity Solutions“ prekės ženklu ir aptarnaujanti visuomeninius, kultūros ir komercinius pastatus, bus atsakinga už Palangos pagrindinės renginių erdvės inžinierinių sistemų, elektros tinklų, šildymo ir vandentiekio, oro kondicionavimo ir kitų sistemų planinį bei avarinį techninį aptarnavimą. Bendrovė taip pat rūpinsis pastato išorinių paviršių ir vidinių patalpų valymu.

„Esame dėkingi „Pajūrio infrastruktūra“ už parodytą pasitikėjimą ir galimybę bendradarbiauti. Sklandi visų koncertų salės sistemų veikla yra svarbi ne tik ją valdančiai bendrovei, bet ir visiems jos lankytojams – palangiškiams bei miesto svečiams. Todėl dėsime visas pastangas, kad šiuo pastatu visada būtų tinkamai pasirūpinta, – teigia Rimvydas Ramanauskas, „Civinity“ generalinis direktorius.

Latvijoje esame vieni didžiausių komercinių pastatų prižiūrėtojai. Lietuvoje taip pat sparčiai plečiame veiklą šiame segmente ir kiekvienais metais planuojame nuosekliai didinti aptarnaujamų komercinių pastatų kiekį.“

„Pastatų meistrai“ taip pat atsakingi už svarbių Klaipėdos objektų – „Švyturio arenos“, Klaipėdos baseino ir PC „Saturnas“ ir „Vaiva“ – priežiūrą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder