„Narbutas“ baldų salonas Klaipėdoje įsikūrė naujuose namuose

„Narbutas“ baldų salonas Klaipėdoje įsikūrė naujuose namuose

Atsinaujinęs didžiausio Lietuvoje baldų gamintojo „Narbutas“ uostamiesčio salonas nuo liepos lankytojų laukia Birutės g. 6 esančiuose „Klaipėdos loftuose“.

Čia klientus, architektus bei dizainerius pasitiks modernus biuras, kuriame svečiams bendrovė ne tik eksponuoja „Narbutas“ ir užsienio gamintojų biuro baldus. Naujojo salono svečiai gali patys išbandyti siūlomus sprendimus, kuriančius ergonomišką, komfortišką ir produktyvią darbo aplinką.

„Klaipėdos salone pristatome „gyvą“ ekspoziciją – čia rodome biuro baldus, naudojamus pačių darbuotojų. Taip klientams ir architektams suteikiame galimybę realiai pamatyti, kaip baldai funkcionuotų ir atrodytų jų kuriamoje erdvėje. Be to, išbandydami siūlomus baldus patys, klientai gali įvertinti, kurie sprendimai visiškai išpildytų jų lūkesčius“, – teigia bendrovės „Narbutas Lietuva“ vadovas Vilius Gudavičius.

Naujajam salonui pasirinkta strategiškai patogi ir klientams lengvai pasiekiama vieta miesto centre – modernus butų ir biurų pastatas „Klaipėdos loftai“. Šiuolaikiškai įrengtoje erdvėje „Narbutas Lietuva“ eksponuoja naują, atviro tipo biurą, kuriame yra pristatomas visas išplėstas prekių ir paslaugų asortimentas – garso ir vaizdo, akustikos, interjero apželdinimo, užuolaidų, apšvietimo bei kiliminės dangos sprendimai.

„Klaipėdoje pritaikėme gerąją sostinės praktiką, kur 2017 m. pirmą kartą atidarėme biurą–saloną. Pasiteisinus lūkesčiams Vilniuje, tokį biurą įrengėme ir uostamiestyje. Čia taip pat pirmą kartą pristatome mūsų naujojo partnerio JAV kiliminių dangų gamintojos „Milliken“ kilimus, kurie yra iškloti salone“, – pasakoja V. Gudavičius.

Salono atidarymo renginyje Klaipėdoje pristatyta „Milliken“ yra viena lyderiaujančių kiliminių dangų gamintoja pasaulyje, savo produkcijai suteikianti net 10–15 metų garantiją. Dėl patentuotų technologijų bendrovės kilimai sugeria 60 proc. daugiau garso negu kietas dangų paviršius, o raumenų įtampa sumažėja 24 proc., todėl šios kiliminės dangos yra naudingos žmogui, skatinančios pozityvią savijautą ir sveiką gyvenseną darbe.

„Sėkmingai plečiame savo veiklą biurų rinkoje ir žengiame į HORECA sektorių. Iki šiol garsėję kaip darbo vietų ekspertai, šiandien galime pasiūlyti bene plačiausią Lietuvoje minkštų baldų, kėdžių ir kitų sprendimų asortimentą. Mūsų komandos tikslas Klaipėdos mieste – kurti aukščiausius ergonomikos standartus atitinkančius biurus ir komfortiškas, jaukias viešąsias erdves“, – teigia „Narbutas Lietuva“ vadovas.

UAB „Narbutas Lietuva“ yra įmonių grupės „Narbutas“ dalis, kurią taip pat sudaro UAB „Narbutas International“, UAB „Narbutas Marketing“, „Narbutas France“ SASU, „Narbutas Nordic“ AB, „Narbutas Deutchland“ GmbH, „Narbutas“ Ltd, „Narbutas USA“ Inc. ir kt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder