Maxima akcijos suteikia galimybę apsipirkti pigiau

Maxima akcijos suteikia galimybę apsipirkti pigiau

„Maxima“ – tai viena tų parduotuvių, kurios pristatinėti tikrai nereikia. Šių parduotuvių tinklas yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, kuri mūsų šalyje sukuria daugiausiai darbo vietų. „Maximos“ parduotuvėse kiekvieną dieną apsilanko kiek daugiau nei pusė milijono pirkėjų, todėl skaičiai kalba patys už save. Šio prekybos tinklo parduotuvėse kiekvieną dieną galima rasti tikrai patrauklių pasiūlymų, o Maxima akcijos visuomet leidžia sutaupyti. Planuojant būsimus pirkinius tereikia peržvelgti naujausias akcijas, ir tai tikrai padės išleisti kur kas mažiau pinigų.

Kartu nuo 1992 metų

Pirmosios „Maxima“ parduotuvės lankytojams duris atvėrė 1992 metais Vilniuje, ir nuo to laiko šio prekybos tinklo prekybos vietų skaičius ėmė sparčiai augti. Šiuo metu prekybos tinklo parduotuvėse dirba maždaug 15 000 darbuotojų, kurie rūpinasi, kad apsipirkimo procesas pirkėjams padovanotų tik pačią maloniausią patirtį. „Maximos“ prekybos vietose net 80 procentų siūlomo šviežio maisto yra vietinės kilmės, todėl nieko nuostabaus, kad šio prekybos tinklo parduotuves mielai renkasi sveikuoliai bei besirūpinantys ekologija. Bendradarbiaudama su tiekėjais „Maxima“ siekia puoselėti skaidrumą, tvarumą ir sąžiningumą, todėl pirkėjai gali tikėtis tik aukščiausios kokybės produkcijos. Maxima akcijos suteikia galimybę siūlomų prekių įsigyti iš tiesų palankiomis kainomis, todėl kasdieniai ar kassavaitiniai apsipirkimai pareikalaus gerokai mažiau pinigų.

Socialiai atsakinga bendrovė

„Maxima“ siekia tapti vertinga bendruomenės dalimi, todėl nuolatos prisideda prie įvairių socialinių projektų (tiek inicijuojamų valstybės, tiek ir privačių). Pavyzdžiui, kiekvienais metais gabiausi mūsų šalies moksleiviai gali pretenduoti į bendrovės įsteigtą „Maximalistų“ stipendiją (2019 metais šio fondo biudžetą sudarė 70 000 eurų). Taip pat kelerius metus vykdomas bendruomenių projektas, kuriam kasmet yra numatomas tam tikro dydžio biudžetas. „Maxima“ nuolat bendradarbiauja su „Maisto banku“, „Mamų unija“, „Sos vaikų kaimu“, ir t.t.

Vizija ir misija

Šio prekybos tinklo vizija – tapti labiausiai vertinama mažmeninės prekybos įmone visoje Lietuvoje. Tokia vizija yra tikrai pretenzinga, todėl kasdien stengiamasi, kad pirkėjai galėtų apsipirkti pačiomis geriausiomis kainomis, ir į „Maximos“ parduotuves norėtų grįžti dar ir dar kartą. Šio prekybos tinklo darbuotojai vertę kuria itin atsakingai, todėl  „Maxima“ parduotuvėse 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder