Matykite savo reklamą universaliuose "2 in 1" lauko ekranuose Mažeikiuose!

Matykite savo reklamą universaliuose "2 in 1" lauko ekranuose Mažeikiuose!

Liaudies išmintis byloja - svarbu ne ūgis, o smūgis. Mažiausi, tačiau jaukiausi ir universaliausi "2go.lt" tinklo lauko ekranai įrengti Mažeikiuose, vienoje judriausių sankryžų (Naftininkų g. ir Žemaitijos g.).

Šie lauko ekranai per savaitę vidutiniškai matomi 187 tūkst. kartų. Ekranų dydis - 18,6 kv. m, o rezoliucija - 640 x 288 pikseliai. Šie pažangios LED technologijos lauko ekranai dar vadinami "2 in 1" - ant pastato įrengti du ekranai, nukreipti į skirtingas puses. Būtent tai šiems ekranams suteikia unikalumo.

Mažeikiuose įrengti lauko ekranai atsparūs šalčiui ir karščiui. Jie puikiai matomi ir dieną, ir naktį tiek važiuojantiems automobiliu, tiek pėstiesiems. LED technologija užtikrina, kad lauko ekranai nesukeltų ypatingai varginančio poveikio akims!

Naftininkų g. ir Žemaitijos g. sankirta - centrinėje Mažeikių dalyje. O būtent Žemaitijos g. susikerta su 53,7 km ilgio 155 krašto keliu, jungiančiu Mažeikius ir Kuršėnus. Tad paprastai per Žemaitijos g. į Mažeikius atvyksta svečiai ne tik iš Šiaulių ar Kuršėnų, bet ir iš Gedintės, Papilės, Ventos, Palnosių, Viekšnių, Krakių ir Naikių gyvenviečių.

Netoli reklaminių stendų yra daugybė restoranų ir kitų laisvalaikio praleidimo vietų - parduotuvės "Rimi", "Iki", "Norfa", degalinės "Circle K", "Orlen". Taip pat šalia lauko ekranų yra ir ligoninė, Mažeikių kultūros centras, Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčia.

"2go.lt" ekranų tinklas savo paslaugas taip pat teikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje. Profesionalūs specialistai Jūsų reklamą lauko ekrane patalpins tą pačią užsakymo dieną. Tam prireiks vos valandos!

Jeigu turite klausimų ir norite užsisakyti lauko reklamą pasirinktame mieste, rašykite el. paštu [email protected] arba skambinkite telefonu +370 640 68777. Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje http://www.2go.lt/.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder