Lauko ekranas "Nordika" – dar vienas puikus pasirinkimas  Jūsų reklamai sostinėje!

Lauko ekranas "Nordika" – dar vienas puikus pasirinkimas Jūsų reklamai sostinėje!

Lauko reklama bus efektyvi, jeigu ji bus rodoma itin matomoje vietoje. O būtent tai savo klientams siūlo pažangios LED technologijos lauko ekranų tinklas "2go"! Vikingų gatvėje aukštos raiškos lauko ekranas įrengtas ant prekybos centro "Nordika" pastato.

Kuo šis lauko ekranas ypatingas? Per savaitę jis vidutiniškai pastebimas 250 tūkst. kartų! Ekrano dydis siekia 30,11 kv. m, o rezoliucija - 448 x 672 pikselių. Šis, kaip ir kiti "2go.lt" tinklo lauko ekranai, atsparus įvairioms oro sąlygoms - ar tai būtų šalta ir lietinga, ar itin karšta ir saulėta diena.

Pažangi LED technologija byloja apie tai, kad toks lauko ekranas išgauna ryškų apšvietimą net ir sunaudodamas kur kas mažiau energijos. O ir tokie lauko ekranai nesukelia ypatingai varginančio poveikio akims.

Lauko ekranas įrengtas ant PC "Nordika" pastato fasado. Šalia jo vidutiniškai per savaitę fiksuojamas 250 tūkst. automobilių srautas! Tačiau neretai šis skaičius gali būti didesnis, nes lauko ekranas yra netoli judrios A1 ir B1 eismo kategorijas turinčios Žirnių gatvės, kurios ilgis siekia 2,1 km.

Netoli pažangios LED technologijos lauko ekrano yra didžiulė prekybos centrų liniją - "Senukai", "Elektromarkt", "Rimi", "Sports Direct", "Ikea", greito maisto restoranas "McDonald's", tad ekranas puikiai matomas ne tik važiuojantiems automobiliu, bet ir praeiviams.

"2go.lt" ekranų tinklas primena, kad užsisakyti paslaugą galite ne tik sostinėje, bet ir Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Marijampolėje ar Mažeikiuose. Mūsų specialistai Jūsų reklamą lauko ekrane patalpins tą pačią užsakymo dieną per valandą nuo gauto užsakymo!

Jeigu turite klausimų ir norite užsisakyti lauko reklamą pasirinktame mieste, rašykite el. paštu [email protected] arba skambinkite telefonu +370 640 68777. Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje http://www.2go.lt/.­­­­

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder