„Klaipėdos naftos“ preliminarios pardavimo pajamos mažesnės

„Klaipėdos naftos“ preliminarios pardavimo pajamos mažesnės

„Klaipėdos naftos“ liepos mėnesio naftos terminalų preliminarios pardavimo pajamos siekia 2,4 mln. eurų, ir lyginant su praėjusių metų liepa, yra 0,5 mln. eurų, arba 17,2 proc. mažesnės.

Kaip įmonė paskelbė „Nasdaq Baltic“ biržoje, pajamų rezultatui įtakos turėjo mažesnė naftos produktų krova, lyginant su praėjusiais metais. Naftos terminalų šių metų septynių mėnesių preliminarios pardavimo pajamos siekia 18,5 mln. eurų ir atitinka 2019 metų pajamas.

Preliminarios bendrovės SGD terminalo Klaipėdoje liepos pardavimo pajamos yra 3,6 mln. eurų ir, palyginti su pernai, mažėjo 2,3 mln. eurų.

Skelbiama, kad pirmųjų septynių mėnesių SGD terminalo preliminarios pardavimo pajamos 37,7 proc. mažesnės dėl nuo sausio 1 dienos sumažinto Klaipėdos SGD terminalo saugumo dedamosios tarifo.

Bendrovės komercinės SGD veiklos preliminarios pardavimo pajamos liepą siekia 0,2 mln. eurų. Pajamų rezultatą liepą lėmė didesnės tarptautinių SGD projektų konsultavimo pajamos ir didesnės mažos apimties SGD paskirstymo stoties pajamos, lyginant su atitinkamu laikotarpiu pernai.

Komercinės SGD veiklos 2020 metų septynių mėnesių preliminarios pardavimo pajamos siekia 1,6 mln. eurų.

Iš viso „Klaipėdos naftos“ preliminarios sausio-liepos pardavimo pajamos sudaro 45,9 mln. eurų ir yra 23,5 proc. mažesnės nei 2019 m. atitinkamu laikotarpiu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder