Dėl naktinės audros atšaukti du skrydžiai iš Vilniaus oro uosto

Dėl naktinės audros atšaukti du skrydžiai iš Vilniaus oro uosto

Dėl naktį kilusios audros sutriko Vilniaus oro uosto darbas. Kaip Eltai sakė Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovė Laura Mažeikytė, antradienį atšaukti du rytiniai skrydžiai iš Vilniaus oro uosto.

Kaip patikslino A. Mažeikytė, atšaukti skrydžiai į Varšuvą ir Stokholmą, numatyti 6.30 val. ir 7.00 val.

„Jeigu nesaugu lėktuvams leistis, jie nukreipiami į kitus oro uostus. Į kokius konkrečiai, pasirenka pati kompanija, pavyzdžiui, vakar vakare keli lėktuvai buvo nukreipti į Rygos oro uostą, o keli - į Kauno oro uostą. Iš Frankfurto ir iš Kopenhagos skridę lėktuvai buvo nukreipti į Rygą, o iš Paryžiaus, Londono ir Miuncheno - į Kauną“, - sakė Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovė.

Keleiviai iš minėtų oro uostų į Vilnių grįžo autobusais.

„Gaila, kad žmonės kelionės tikslą pasiekė vėliau, bet viskas - dėl jų pačių saugumo, nes Vilniuje buvo leistis nesaugu“, - sakė L. Mažeikytė, pridurdama, kad dėl oro sąlygų tai pirmas kartas šiemet, kai į kitus oro uostus lėktuvai buvo kreipiami masiškai.

„Šiandien keli skrydžiai iš Vilniaus atšaukti, bet, pavyzdžiui, „Ryanair“, kuris nuskrido su keleiviais į Kauną, naktį, kai audra aprimo, tušti lėktuvai atskrido į Vilnių ir iš ryto vykdė savo skrydžius pagal tvarkaraštį“, - pridūrė Lietuvos oro uostų atstovė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder