Šiaulių bankas atidaro dar 7 buvusius Ūkio banko skyrius

Šiaulių bankas atidaro dar 7 buvusius Ūkio banko skyrius

Nuo trečiadienio paslaugų teikimą buvusiems Ūkio banko klientams Šiaulių bankas atnaujina dar 7 skyriuose Jurbarke, Kretingoje, Gargžduose, Panevėžyje, Vilniuje ir Kaune. Taip pat specialios darbo vietos šiems klientams aptarnauti įrengtos papildomai dar 10 Šiaulių banko padalinių.

Šiaulių bankas primena, kad kovo 5 d., po ilgesnės pertraukos, buvę Ūkio banko klientai pradėti aptarnauti 6 Ūkio bankui priklausiusiuose skyriuose bei 9 Šiaulių banko padaliniuose, kuriuose jau antradienį veikė Ūkio banko informacinė sistema. Per porą dienų visoje Lietuvoje buvusiems Ūkio banko klientams paslaugos pradėtos teikti jau 32 skyriuose.

Pasak Šiaulių banko administracijos vadovo Audriaus Žiugždos, norėdami sklandžiai tvarkyti savo finansus, buvę Ūkio banko klientai gali pateikti prašymą ir savo lėšų likučių iš Ūkio banko esančių sąskaitų persivesti į naujai atidarytą arba jau turimą sąskaitą Šiaulių banke - visiems klientams ši paslauga teikiama nemokamai. Prašymą perkelti lėšas iš Ūkio banko į Šiaulių banką privatūs klientai gali užpildyti internetu. Tokios galimybės neturintys buvę Ūkio banko klientai prašymą gali pateikti, užsukę į artimiausią Šiaulių banko padalinį.

Šiaulių bankas dar kartą primena, kad buvusiems Ūkio banko indėlininkams nebūtina skubėti į banką ir stovėti eilėse. Dėl savo santaupų jie gali būti ramūs, nes iki sutarties termino pabaigos indėliams galioja tos pačios sąlygos ir palūkanos, kurios buvo nustatytos Ūkio banke.

Šiaulių bankas informuoja, kad nuo trečiadienio klientams teikiama daugiau paslaugų - nuo šios dienos jie gali vykdyti vietinius ir tarptautinis mokėjimus ne tik litais ir eurais, bet ir visomis kitomis valiutomis, kurias jie turi savo sąskaitose (be valiutos keitimo operacijų) - šios paslaugos teikimas atnaujintas tiek internetu, tiek banko skyriuose.

Atvykę į banko padalinius, klientai gali tvarkyti savo indėlių sąskaitas, atlikti mokėjimus į Lietuvoje bei užsienyje registruotus bankus, įnešti arba išsigryninti pinigų - grynųjų pinigų operacijoms laikinai yra nustatytas 20 tūkst. litų limitas per dieną.

Buvusiems Ūkio banko klientams naudojantis internetinės bankininkystės paslaugomis, dienos limitai netaikomi. Per "Eta banką" galima vykdyti mokėjimus (be valiutos keitimo operacijų) į Lietuvos ir užsienio bankus, sumokėti už komunalinius mokesčius, atsiskaityti už kitas paslaugas, naudotis savo einamosiomis ar indėlių sąskaitomis. Internetu savo finansinius reikalus patogiai gali tvarkyti ne tik privatūs, bet ir verslo klientai.

Iš Ūkio banko paskolas paėmę asmenys internetu vėl gali vykdyti savo įsipareigojimus ir pagal nustatytus grafikus mokėti paskolų įmokas įsipareigojimams padengti į tas pačias iki moratoriumo paskelbimo Ūkio banke atidarytas sąskaitas.

Jeigu klientas, prisijungęs prie "Eta banko", nemato savo sąskaitų, vadinasi, jis ir jo turimi įsipareigojimai (ar tik dalis indėlių, įsipareigojimų) yra likę Ūkio banke - tokių klientų Šiaulių bankas prašo kreiptis į laikinojo administratoriaus administruojamą Ūkio banką, kuriam priskirti nedrausti indėliai ir likęs Ūkio banko turtas.

Jeigu privatūs ar verslo klientai Ūkio banke naudojosi individualių seifų nuomos paslauga, ja ir toliau gali naudotis buvusiuose Ūkio banko skyriuose, kuriuos Šiaulių bankas atidaro. Dėl disponavimo savo turtu, kuris saugomas individualiuose seifuose ir yra tuose skyriuose, kuriuose Šiaulių bankas neatnaujins bankinių paslaugų teikimo, klientai turėtų kreiptis į laikinąjį Ūkio banko administratorių.

Planuojama, kad šią savaitę bus atidaryti visi 25 buvę Ūkio banko skyriai, kuriuose Šiaulių bankas ketina atnaujinti bankinių paslaugų teikimą. Šiuo metu savo finansinius reikalus buvę Ūkio banko klientai gali susitvarkyti šiuose paslaugų teikimą atnaujinusiuose buvusiuose Ūkio banko skyriuose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder