Virš buvusios skerdyklos - pabaigtuvių vainikas

Virš buvusios skerdyklos - pabaigtuvių vainikas

Centrinėje Klaipėdos dalyje, Liepų g. 53 A,statybininkai ant stogo iškėlė pabaigtuvių vainiką.

2014-ųjų metų rudenį čia įsikurs erdviausias ir moderniausias uostamiestyje sporto ir sveikatingumo kompleksas "Impuls". Į kompleksą iš viso bus investuota 15 mln. litų, iš jų – apie 2,5 mln. į sporto įrangą bei klientų aptarnavimo sistemas. Naujajame klube bus sukurta apie 40 darbo vietų.

Kompleksas kyla ypatingoje Klaipėdos vietoje – jį įrengiant naujam gyvenimui prikeliamas istorinis miesto pastatas - senoji skerdykla Liepų gatvėje.

Pastatas saugomas Kultūros paveldo departamento. Jis bus atstatytas ir papildytas nauju, greta iškilsiančiu statiniu. Kruopščiai atkuriant dalies fasado architektūrą bei medžiagas, bus išsaugota istorinė pastato vertė.

Būsimojo klubo bendras plotas sieks 5320 kvadratinių metrų, vienu metu čia sportuoti galės iki 520 lankytojų, kuriuos aptarnaus apie 40 profesionalių darbuotojų. Sveikatingumo ir sporto klubui išskirtinumo suteiks moderniausia sporto įranga ir dydis. Jame veiks didžiausias Klaipėdoje – 25 metrų ilgio, penkių plaukimo takelių – baseinas, keturios pirtys, sūkurinė vonia, baseinėlis vaikams, bus įrengtos 6 grupinių treniruočių salės – aerobikos, rytų, dviračių, kovos menų ir dvi funkcinių užsiėmimų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder