"Topo centro" pirkėjams - naujausi "Electrolux" gaminiai

Buitinė technika

10 metų veiklos jubiliejų švenčiantis didžiausias Lietuvoje buities technikos ir elektronikos prekybos tinklas "Topo centras" savo pirkėjams pristato išskirtines "Electrolux" naujoves.

Naujoviška indaplovė

"Electrolux" sukūrė "Visi" indaplovę su skaidriomis durelėmis, nes tyrimai rodo, kad žmonės nori matyti, kas vyksta indaplovės viduje, ypač jei joje plauna brangius ir trapius porceliano indus.

Ši indaplovė priskiriama aukščiausioms AAA klasėms ir užtikrina geriausius energijos ir vandens taupymo rezultatus bei išdžiovinimo lygį.

Pasak "Topo centro" pardavimų vadybininkės Ligitos Bobėnaitės, "Visi" automatinė programa pati parenka tinkamiausią vandens temperatūrą ir vandens kiekį pagal sukrautų indų svorį ir užterštumą. Speciali programa leidžia atidėti plovimo pradžios laiką, todėl indus galima plauti naudojant pigesnio tarifo energiją.

Naujojoje indaplovėje ergonomikos sumetimais pakeista ir tradicinė plovimo priemonės dozatoriaus vieta. Iš vidinės durelių pusės ji perkelta į viršutinio indaplovės krepšio vidurį, todėl norint įpilti plovimo priemonės nereikia lankstytis, o plovimo milteliai neišbyra net neuždarius dozatoriaus dangtelio.

Lauko kepsnines pritaikė namams

Šiltajam metų sezonui "Electrolux" pristatė ir lauko kepsnines, kurių kaitinamo paviršiaus plotas siekia iki 1 metro, todėl visą maisto gaminimo procesą jau galima perkelti iš virtuvės į lauką.

Didžiausias naujųjų lauko kepsninių pranašumas - jomis galima gaminti įvairius patiekalus. Mėsai, žuviai ar daržovėms kepti skirtos grotelės, o puode ar keptuvėje, kuri statoma ant išorinėje kepsninės dalyje įtaisyto papildomo degiklio, galima gaminti ir garnyrą.

"Electrolux" kepsninės yra dviejų dydžių: su 0,66 m ir 1,04 m pločio grotelėmis. Ant grotelių ruošiamo maisto kokybę užtikrina trys arba penki (priklauso nuo modelio) dujiniai degikliai, kurie šilumą paskirsto tolygiai. Ypač greitai ruošiamiems patiekalams skirta papildoma, vos per 6 sekundes įkaistanti infraraudonųjų spindulių zona, kuri įjungiama dar 2 elektriniais degikliais.

Naujosiomis kepsninėmis naudotis patogu ir saugu - dujų kaitinimo elementai uždegami elektriniu būdu, dangtyje įmontuotas termometras rodo patiekalų kaitinimo temperatūrą.

Stacionarią lauko kepsninę sudaro tvirtas nerūdijančio plieno korpusas su dviejų sluoksnių "Double Wall" sistemos nerūdijančio plieno antvožais. Maistas ruošiamas ant storų, ypač patvarių 8 mm nerūdijančio plieno grotelių, o riebalai nuteka į po grotelėmis įmontuotą lovelį. Groteles paprasta išvalyti, o likusi įrangos dalis išlieka švari.

Virginijus GABRYS

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder