Ieškote būsto? Patogumus ir ramybę siūlo "Šeimos alėja"!

Ieškote būsto? Patogumus ir ramybę siūlo "Šeimos alėja"!

Ne paslaptis, kad noras įsigyti patinkantį būstą reikalauja daug laiko, nervų ir kantrybės. Kartais nepadeda ir turima pinigų suma, nes paprasčiausiai nežinoma nuo ko pradėti. Ką jau kalbėti apie įsigytą būstą, kuriam reikalingas kapitalinis remontas... Viso to galite išvengti! 

Šalia Klaipėdos vystomas individualių gyvenamųjų namų projektas „Šeimos alėja“, kur už patrauklią kainą galite išsirinkti skandinaviško stiliaus vieno aukšto namą. Patogus išplanavimas, privatus kiemas, patogus susisiekimas – tik dalis siūlomų privalumų!

Antrojoje Klemiškėje , kurią nuo uostamiesčio centro skiria vos 6 kilometrai, savo naujuosius jaukius namus išsirinko apie 90 šeimų – pirmoji Rūko ir antroji Aušrinės gatvės jau 100 procentų parduotos ir apgyvendintos. Šiuo metu statybų darbai vykdomi trečiojoje – Mėtų gatvėje, kurioje taip pat pusė namų jau rezervuota. Tai – puiki alternatyva butui!

Modernių namų privalumai ir ypatybės

Pasirinkimo laisvė ir inovacijos yra tai, kuo išsiskiria naujutėlaičiai „Šeimos alėjos“ namai. Joje statomi kelių skirtingų dydžių vieno aukšto namai – nuo 35 iki 80 kv. m. Patys mažiausi – 35 kv.m. namai, kuriuose įrengtas vienas atskiras miegamasis, svetainė sujungta su virtuve ir vonios kambarys. Šie namai – vieninteliai projekte blokuojami iš dviejų dalių. Visi kiti – atskiri. Su dviem atskirais miegamaisiais – 49 kv.m. ir su trimis atskirais miegamaisiais – 67 bei 80 kv.m.

Svarbu tai, kad visi namai parduodami su pilna apdaila! Klientui lieka pasirūpinti tik baldais ir buitine technika. Namuose sudėtos grindys, lubos, LED šviestuvai, rozetės, jungtukai, santechnika, vonia, tualetas, vandens šildymo boileris. Visame name išvedžiotas grindinis šildymas su atskirų zonų reguliavimu. Dar vienas privalumas – įrengta rekuperacinė vėdinimo sistema bei oras-oras kondicionierius.

Namo statybai naudojami 20 cm akyto betono blokeliai. Dar tiek pat centimetrų sudaro šiltinimo medžiagos. Fasadas – ventiliuojamas. Stogas šiltinamas iki 50 cm akmens vata priklausomai nuo namo dydžio. Tad galite būti ramūs – namai bus jaukūs ir šilti bet kuriuo metų laiku!

Inovatyvių namų apdailai naudojama termo mediena. Šios medžiagos privalumas yra tas, kad ji nereikalauja brangios, ypatingos priežiūros. Medį galima alyvuoti, tokiu atveju jis palaikys savo spalvos ryškumą. Jeigu nedaroma nieko, po kurio laiko pasikeičia medžio spalva.

Tačiau įsigijus namą privalumai laukia ne tik viduje – prie kiekvieno namo įrengta terasa, apšvietimas, laistymo sistema, išlygintas sklypas, išasfaltuotos, apšviestos ir atskirai šlakbaumais uždaromos visos trys kvartalo gatvės. Netoli – dviračių takas. Gyventi tokiame name ne tik patogu, bet ir saugu! O ir ieškoti vietos automobiliams, skirtingai nei daugiabučių namų kiemuose, nereikia.

Klientai, ieškantys jaukių namų, akcentuoja gero susisiekimo su miestu svarbą. Įsikūrę „Šeimos alėjos“ namuose su tokiomis problemomis nesusidursite net ir neturėdami nuosavo automobilio – netoli yra viešojo transporto stotelė. Į Klaipėdą važiuoja visuomeniniai miesto autobusai ir mikroautobusai. Tačiau tai dar ne viskas! Šiemet Mėtų gatvėje pradės veikti vaikų darželis, kvartalo pradžioje nupirktas sklypas parduotuvės statybai. Pasirūpinta ir bendrąja poilsio erdve – jau įrengta krepšinio aikštelė, šiuo metu projektuojama ir netrukus atsiras vaikų žaidimo aikštelė. Jeigu visi išvardyti privalumai yra tai, ko ilgai ieškojote, siūlome nieko nelaukti ir atvykti apžiūrėti „Šeimos alėjoje“ įrengtų namų!

Beje, projekte namai statomi etapais, tad vystytojas nuolat gali pasiūlyti namų, kuriuose jau baigiami apdailos darbai ir įsikelti galima mėnesio laikotarpyje, arba galima rinktis Jums patinkančią vietą ir laukti kol namas bus baigtas statyti ir įrengtas po 3-6 mėn.

Subsidijos jaunoms šeimoms

Atkreipiamas dėmesys, kad pastaruoju metu vieno aukšto namai Lietuvoje ypač populiarėja. Siekiantiems kainos ir kokybės santykio bei norintiems būti arčiau jūros ir nuostabių pajūrio vaizdų, namai „Šeimos alėjoje“ – idealus pasirinkimas! Modernius ir jaukius statomus vieno aukšto namus renkasi ir jaunos, ir vyresnio amžiaus šeimos.

Kaip alternatyvą butui, mažesnės kvadratūros namus, renkasi vyresnio amžiaus žmonės. Namuose erdvė išnaudota svetainei – nėra laiptų, koridorių, o ir lubos siekia 3,5 metro! Sakoma, kad apie knygą negalima spręsti iš jos viršelio, tad neretai klientai atvykę apžiūrėti potencialiai naujo būsto nustemba, kokie erdvūs ir jaukūs yra „Šeimos alėjos“ namai!

Šie namai yra labai aktualūs jaunoms šeimoms, nes juos įsigyjant galima pasinaudoti valstybės suteikiama subsidija pirmam būstui, kuri siekia nuo 15 iki 30 proc. įsigyto būsto vertės. Argi ne puiku?

Kadangi šiame projekte parduodami namai yra 100 procentų priduoti, bankas dažniausiai subsidiją užskaito kaip pradinį įnašą. Tad jaunai šeimai lieka tik patogiai įsikurti ir mėgautis naujų namų privalumais!

Daugiau informacijos apie „Šeimos alėjoje“ statomus modernius vieno aukšto namus rasite www.seimosaleja.lt. Papildoma informacija suteikiama el. paštu [email protected] arba telefonu +370 639 02008.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder