Butas dviem, kol dar nėra vaikelio

Interjeras

Pabaiga. Pradžia 2006 02 04

Atnaujinant gyvenamąjį plotą verta taip pat nepamiršti, kad geros grindys - interjero pagrindas.

Jeigu kambaryje dėsite baltą dangą, tai vizualiai padidinsite erdvę, pasikeis ir visa kambario atmosfera.

Vietoj tradicinių ant medinių karnizų pakabintų užuolaidų su klostelėmis virš langų pakabinkite šviesaus pusskaidrio audeklo gabalą. Tokio audeklo viršutinėje ir apatinėje dalyje įtaisykite lenteles - gausis savotiškos langų pakeliamos žaliuzės. Jos kabinamos prie sienos spalva nudažytų karnizų. Tokią užuolaidą kilnojant, galima dalinai arba visiškai uždengti langą.

Vietoj senos močiutės spintos prieškambaryje galima įrengti sienų spalvos pertvarą, už kurios patalpinti drabužių kabyklą ant ratukų.

Virtuvės darbo zonoje derėtų palikti tik būtiniausius baldus, nes jūsų tik du ir, greičiausiai, daug valgio negaminsite. Nekeiskite standartinių pigaus plastiko baldų, o atnaujinkite juos durų plokštumas nudažę kaip tik jūs sugalvojate. Naudokite trafaretus ir tuos pačius akrilinius dažus (pavyzdžiui, jų aerozolius), arba vietoj spintelių durų pakabinkite ryškaus audinio užuolaidas. Ateityje vis vien virtuvės baldus teks keisti, nes gaminti maistą reiks dažniau ir daugiau.

Užtat virtuvės stalą, jei leidžia plotas, geriau rinkitės sulankstomą, kad už jo lengvai susėstų jūsų draugai. Pasirūpinkite ir sudedamomis kėdėmis prie jo. Jas laikinai galima pakabinti ant sienos. Ryškus spalvotas kėdžių plastikas, taip mėgstamas jaunatviškame interjere, taps papildomu virtuvės dekoru.

Pagalvokite ir racionaliai išplanuokite erdvę, panaudoję savo fantaziją ir stilių, surizikuokite netradiciškai ir ryškiai apiforminti savo interjerą.

Parengė Rima BRUZGULYTĖ

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder