„Huawei“ Lietuvoje pažėrė naujienų: pristatė naują telefoną, ausines ir laikrodį

„Huawei“ Lietuvoje pažėrė naujienų: pristatė naują telefoną, ausines ir laikrodį

Šis ruduo technologijų kompanijai „Huawei“ – itin derlingas. Vos per keletą mėnesių pasauliui buvo pristatyta ne viena naujiena, skirta tiek išmaniųjų telefonų, tiek dėvimųjų įrenginių ir netgi muzikos gerbėjams. Ketvirtadienį šviežiausios „Huawei“ naujienos pristatytos ir Lietuvoje – partneriai ir žiniasklaidos atstovai pirmieji turėjo progą išvysti ir išbandyti naujausius „Watch GT 2“ serijos išmaniuosius laikrodžius, belaides ausines „FreeBuds 3“, naująjį išmanųjį telefoną „Nova 5T“ ir naują „P30“ flagmano spalvą.

Išskirtinio dizaino laikrodžiuose – įspūdinga baterija

Viena ryškiausių renginio žvaigždžių – jau šio mėnesio pabaigoje Lietuvos parduotuvių lentynas pasieksiantys rugsėjį Miunchene pristatyti „Watch GT 2“ serijos išmanieji laikrodžiai. 46 ir 42 mm skersmens laikrodžiai iš kitų tokio pobūdžio įrenginių išsiskiria inovatyviu dizainu ir itin ilgai veikiančia baterija.

„Naujieji laikrodžiai išties ekonomiški, jei kalbėtume apie energijos vartojimą: kasdien naudojamas 46 mm skersmens modelis nepertraukiamai gali veikti iki dviejų savaičių, o 42 mm – iki savaitės“, – per pristatymą sakė „Huawei“ produktų vadovas Lietuvoje Audrius Granickas.

Tai, anot jo, garantuoja įrenginiuose integruotas „Kirin A1“ lustas ir „Cortex-M7“ procesorius. Negana to, stulbinamus laikrodžių parametrus ir funkcionalumą vainikuoja kruopštus dizainas. „Pirmą kartą kompanijos istorijoje sukurtas laikrodis su „all in one“ 3D stiklu. Dėl šio sprendimo ekranas yra platesnis ir bekraštis – tai laikrodžiui suteikia ne tik išskirtinumo, bet ir daugiau funkcionalumo. Tikime, kad būtent klasikinis dizainas bus viena jų populiarumo priežasčių, nes jis visada madingas“, – pridūrė A. Granickas.

Pasak „Huawei“ atstovo, „Watch GT 2“ galima naudoti ir sportuojant, ir kasdieniam aktyvumui stebėti. Laikrodis suderinamas su 15 skirtingų sporto šakų, įskaitant ir tokias įprastas kaip bėgimas ar vaikščiojimas. Ne sporto režimu „GT 2“ gali stebėti širdies ritmą, miego kokybę ir pateikti rekomendacijas, kaip mažinti stresą.

Rekomenduojama „Huawei Watch GT 2“ kaina Lietuvoje – 249 eurai.

Garsas, kuris išlaisvina

Muzikos gerbėjams „Huawei“ taip pat paruošė naujieną – lapkritį Lietuvoje bus pradėta prekiauti belaidėmis ausinėmis „Huawei FreeBuds 3“. Gamintojas pasirūpino, kad melomanai galėtų mėgautis ne tik išskirtiniu garsu, bet ir subtiliu dizainu.

„Naujosios ausinės itin ergonomiškos ir užtikrina unikalią patirtį. Jos tvirtai laikosi ausyse ir neiškrenta net sportuojant. Be to, norėdami patenkinti skirtingus poreikius, pirkėjams siūlysime juodos ir baltos spalvos ausines“, – teigė A. Granickas.

„FreeBuds 3“ yra pirmosios belaidės ausinės su integruotu „Kirin A1“ lustu. Pasak kompanijos atstovo, tai užtikrina stabilų ir greitą ryšį su išmaniuoju telefonu, aukštą garso kokybę ir panaikina aplinkos triukšmą.

Gamintojo rekomenduojama belaidžių ausinių „FreeBuds 3“ kaina Lietuvoje – 179 eurai.

Subalansuotas jaunimui, bet tinka visiems

„Huawei“ išmaniųjų telefonų segmentą papildė dar vienas modelis – „Nova 5T“. Kaip teigia gamintojo atstovas, naujasis kūrinys puikiai tiks mados tendencijas sekantiems vartotojams, kurie daug laiko praleidžia socialiniuose tinkluose. Vis dėlto techniniai įrenginio parametrai patenkins daugelio pirkėjų lūkesčius.

„Šis telefonas yra puikus pagalbininkas tiems, kurie mėgsta dalintis gyvenimu socialiniuose tinkluose ar mėgautis mobiliaisiais žaidimais. Penkios dirbtinio intelekto valdomos kameros, ryškus ir kartu ergonomiškas dizainas pakelia „Nova 5T“ kartelę turinio kūrėjams“, – tvirtino A. Granickas.

Naujajame telefone yra „Kirin 980“ lustas, atmintis – 6 GB RAM. Telefone įdiegta operacinė sistema EMUI 9.1, tad įrenginys sklandžiai veikia net ir esant didelėms apkrovoms. „Huawei Nova 5T“ ekranas – 6,26 colio „Punch FullView“, o dėl tik 7,87 mm storio korpuso jis sveria vos 174 gramus.

„Neabejotinai vienas esminių akcentų yra šio įrenginio kameros: net 32 MP priekinė ir keturių lęšių galinė. Ji susideda iš 48 MP pagrindinio HD lęšio, 16 MP plačiojo kampo, 2 MP makro- ir 2 MP bokeh lęšių“, – vardijo A. Granickas.

Pirkėjai telefoną galės rinktis mėlynos (Crush Blue), ribotos serijos violetinės (Midsummer Purple) ir juodos spalvų. Įsigyti šiuos telefonus pirkėjai Lietuvoje galės spalio mėnesio pabaigoje. Rekomenduojama „Nova 5T“ kaina – 449 eurai.

Atnaujintas populiarusis flagmanas

Renginyje taip pat pristatytas atnaujintas „P30 Pro“ flagmanas. Per pastaruosius 6 mėn. pasaulyje iš viso parduota net 16,5 mln. P30 serijos įrenginių, iš kurių nemažą dalį sudarė „Pro“ modeliai.

Pirkėjai Lietuvoje galės įsigyti naujosios mistinės mėlynos (Mystic Blue) spalvos versiją, sukurtą taikant matinį paviršiaus šlifavimo metodą. „Kaip ir anksčiau, nugarinę įrenginio dalį dengia stiklas. Tačiau atnaujintame modelyje rasime dvigubą tekstūrą: viršutinė dalis yra blizgi, o apatinė – matinė. Toks sprendimas „P30 Pro“ neabejotinai suteikia išskirtinumo ir pabrėžia šio įrenginio grakštumą“, – aiškina A. Granickas.

Šis modelis sulaukė ir vidinių atnaujinimų. Naujo atspalvio įrenginys dar sklandžiau veikia su naujausia operacine sistema EMUI 10.

Atnaujinto „Huawei P30 Pro“ modelio kaina – 799 eurai. Įrenginys jau yra prekyboje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder