E. parduotuvė per 1 dieną, o kainos nuo 7,99 Eur/mėn.

E. parduotuvė per 1 dieną, o kainos nuo 7,99 Eur/mėn.

Nors daugelis verslo įmonių turi interneto svetaines ir jomis bando maksimaliai išnaudoti savo potencialą, ne visų svetainių dizainas sugeba pritraukti potencialių klientų dėmesį. Tad neretai turimas potencialas neišnaudojamas, todėl ir sulaukti papildomų pajamų tampa naivu.

Šalyje besitęsiant karantino periodui verslui puikų pasiūlymą pateikė šabloninių svetainių kūrimo paslaugą teikianti įmonė OWEXX. Klientams siūloma daugiau nei 30 tūkstančių skirtingų šablonų, o ir kaina tris kartus mažesnė nei įprastai!

OWEXX savo klientams siūlo paprastas šablonines svetaines ir e. parduotuves. Šabloninių svetainių kainą nėra didelė, o jas galima ir nuomotis, ir įsigyti. OWEXX.LT arba OWEXXHOSTING.LT interneto svetainėse pateikta visų siūlomų šabloninių svetainių kainodara, tad kiekvienas, norintis turėti stilingą interneto svetainę, tikrai turės iš ko pasirinkti.

Internetinių parduotuvių nuoma leis kiekvienam greitai parduoti savo siūlomas prekes be papildomo galvos skausmo. Puikios prekių išdėstymo schemos sudarys nepriekaištingą siūlomų produktų vaizdą.

Įmonė OWEXX savo svetainėje owexxhosting.lt suteikia galimybę pamatyti skirtingas platformas, atviro kodo sistemas. Klientams rekomenduojama rinktis "WooCommerce" ir "PresaShop" laisvojo atviro kodo elektroninės prekybos sistemos sprendimus. Tačiau tai tik dalis to, ką gali pasiūlyti OWEXX.

Mūsų siūlomos šabloninės "PresaShop" ir "WooCommerce" sistemos yra labiau išdirbtos sistemos bei dizaino prasme su jomis lengviau ir patogiau dirbti. Taip pat siūlome didelį kiekį "Magento" ir "OpenCart" elektroninių parduotuvių šablonų, "Joomla" ir "WordPress" interneto svetaines. Iš viso galime pasiūlyti per 30 tūkstančių šablonų. Nors yra numatytas šabloninių svetainių papildymas, iš esamų tikrai galima daug ką išsirinkti", - sako OWEXX atstovas Viktoras Tolvaiša.

Bendrai kalbant prie šabloninės svetainės ar e. parduotuvės klientas turi priderinti savo veiklą skirtingai, nei yra kuriamas individualus projektas, ir svetainė ar e. parduotuvė yra derinama visiškai pagal kliento poreikį.

Kalbant paprastai, šabloninė svetainė yra paruoštas web dizainas bei turinio valdymo sistemos paketas - jame numatomos interneto svetainės blokai, funkcijos, meniu ir t. t. Žinoma, profesionalai gali sukurti tokį interneto svetainės dizainą, kurio neturės jokia kita pasaulio interneto svetainė. Būtent tokią paslaugą teikia Lietuvoje jau 25-erius metus veikianti įmonė OWEXX. OWEXX turbūt yra ilgiausiai dirbanti kompanija interneto projektų kūrimo srityje.

Šiuo metu OWEXX savo klientams taiko ypatingas nuolaidas - šabloninių svetainių kaina tris kartus mažesnė nei įprastai! Tad atėjo tinkamas metas įgyvendinti tai, ko nepavyko įgyvendinti prieš mėnesį, metus ar daugiau.

"Gyventojams ir verslui išgyvenant sunkų periodą, taikome dideles nuolaidas. Kas nori pradėti veiklą, gali tai padaryti už pakankamai mažą kainą. Beje, klientui nusipirkus šabloninę svetainę, suteikiama nemokama svetainės talpinimo (angl. hosting) paslauga", - patikino V. Tolvaiša.

Visgi, jeigu klientui sunku išsirinkti iš gausybės šabloninių svetainių, pagalbos ranką gali ištiesti profesionalūs OWEXX specialistai. Kiekvienam individualiai bus parinkti tinkami šablonai, tad išsirinkti bus kur kas paprasčiau.

Svarbu tai, kad OWEXX siūlomos šabloninės svetainės yra pritaikytos mobiliesiems telefonams bei planšetėms, kitaip tariant, dizainas yra prisitaikantis (angl. Responsive).

Turinio valdymo sistema Jūs nesudėtingai sukursite norimas skiltis, pridėsite ar pakeisite tekstą, nuotraukas ir ne tik! Šabloninei svetainei nėra būtini papildomi programavimo, dizaino darbai, todėl ji aktyvuojama per itin trumpą laiką, iki 24 val. Nepraleiskite progos pasinaudoti šiuo puikiu pasiūlymu!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder