AB "Klaipėdos energija" klientams - daugiau e. paslaugų

AB "Klaipėdos energija" klientams - daugiau e. paslaugų

Atnaujinusi interneto svetainę www.klenergija.lt, AB "Klaipėdos energija" siūlo savo klientams taupyti laiką ir naudotis internetinėmis paslaugomis.

Nuo šiol bendrovės klientai gali elektroniniu būdu deklaruoti šilumos prietaisų ir karšto vandens rodmenis, gauti ir apmokėti sąskaitas, pasitikrinti savo namo šilumos suvartojimo statistiką.

Naujovė - rodmenų deklaravimas

"Tiek šilumos apskaitos prietaiso, tiek karšto vandens apskaitos prietaisų rodmenis reikia deklaruoti kiekvieną mėnesį. Jie įrašomi į sąskaitą, ar mokėjimo blanką, pranešami telefonu ar elektroniu laišku. O nuo šiol tiems, kurie naudojasi e-paslauga, rodmenis bus galima deklaruoti ir interneto svetainėje", - sakė AB "Klaipėdos energija" Klientų aptarnavimo padalinio vadovas Virginijus Zutkis.

Ši naujovė bus ypač patogi verslo klientams bei privatiems asmenims, atsiskaitantiems tiesioginiu debetu. Deklaruoti rodmenis galima iki paskutinės mėnesio darbo dienos.

"Elektronines sąskaitas iš mūsų gauna apie 15 procentų mūsų klientų. Tai pats patogiausias, greičiausias būdas gauti sąskaitas ir atsiskaityti už paslaugas", - teigia V.Zutkis.

E. sąskaitą galima apmokėti ne tik internetu, bet ir atsispausdinus pateikti bankuose, pašte, AB "Klaipėdos energija" kasoje bei kitose įmokų priėmimo vietose.

Ar sandarus namas - informacija internete

Vienas iš lankomiausių www.klenergija.lt puslapių yra e. paslaugos įrankis "Stebėkite šilumos suvartojimą savo name". Bendrovės klientai, įvedę savo namo numerį pamato namo šildymo ir karšto vandens paruošimo statistiką per visus metus.

"Dažnai iš klientų girdime klausimus, kodėl jų namas suvartojo daugiau šilumos, negu toks pat jų kaimynystėje stovintis šalia. Akivaizdu, kad žmonės naudojasi šiuo įrankiu, domisi, lygina ir mato skirtumus. Bet atsakyti į šį klausimą galime ne visada. Geriausiai namo šilumos suvartojimo skirtumus gali pakomentuoti namo administratorius ar bendrijos pirmininkas bei šildymo sistemų prižiūrėtojas - jie tiesiogiai prižiūri visas namo sistemas, o mes tik sudedame statistiką", - aiškino "Klaipėdos energija" atstovas.

Visgi, pasak V. Zutkio, jei namo šilumos suvartojimas ženkliai didesnis už skelbiamą miesto vidurkį, arba gretimus kvartalo namus, tai reiškia, kad kažkas netvarkoje su namo sandarumu ir jo šildymo sistema.

"Iš sandaraus namo šiluma laukan neišeina. Didelis šilumos suvartojimas byloja, apie blogą namo konstrukcijų - langų, sienų, stogo ar šildymo sistemų - būklę. Mes kviečiame gyventojus domėtis savo namo šilumos suvartojimu ir suprasti priežastis, kodėl iš pažiūros vienodi namai skirtingai moka už šildymą. Tik gyventojai - tikrieji namo šeimininkai - gali nuspręsti, kaip efektyviau naudoti šilumą ir sumažinti mokėjimus už ją", - ragino naujoves išbandyti V. Zutkis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder