„Klaipėdos autobusų parkas“ laimėjo dar du konkursus

„Klaipėdos autobusų parkas“ laimėjo dar du konkursus

„Klaipėdos autobusų parkas“ (KAP) laimėjo dar du keleivių vežimo konkursus. Tęstiniais traukinių maršrutais, kuriais iš Vilniaus traukiniu galima vykti į Kretingą ar Klaipėdą, o kelionę į pajūrio kurortus Palangą ir Nidą tęsti nemokamais autobusais, keleivius vėl veš KAP.

Didžiausia Klaipėdos regiono keleivinio transporto bendrovė taip pat veš keleivius vietiniais priemiestiniais 25 ir 26 maršrutais dar penkerius metus.

„Lietuvos geležinkeliai“ vasarą į Lietuvos kurortus keleivius veža sezoniniu traukiniu „Pajūrio ekspresas“, kuriuo į Palangą vykstantys keleiviai atvežami iki Kretingos, o iš čia juos iki Palangos be papildomo mokesčio veža geležinkeliečių pasamdyti autobusai. Analogiškai vykstantys į Neringą yra vežami nuo Klaipėdos geležinkelio stoties iki Juodkrantės ar Nidos.

„Šiame pavėžėjimo konkurse rungiasi Vakarų Lietuvoje veikiančios keleivinio transporto bendrovės, vis dėlto mūsų paslaugų kaina ir kokybė buvo įvertinta geriausiai. „Pajūrio ekspreso“ konkursą laimime trečius metus iš eilės“, – pasakoja Vaidas Ramanauskas, KAP generalinis direktorius.

Šią vasarą KAP taip pat laimėjo teisę vežti keleivius Klaipėdos priemiesčių 25 ir 26 maršrutais. Be jau vykdomų nuolatinių reisų 23 ir 24 į Žaliąjį slėnį bei Karklę, KAP reguliariai veš keleivius vietiniais maršrutais: 25-uoju „Klaipėda–Plikiai–Jokūbavas–Vaiteliai“ ir 26-uoju „Klaipėda–Radailiai–Šimkai“.

„Maršrutams aptarnauti naudosime 2019-aisiais pagamintus 22 vietų autobusus. Jų salonuose bus kondicionieriai, USB įkrovimo lizdai, tad kelionės į Klaipėdos priemiesčius neprailgs ir bus gerokai komfortiškesnės nei iki šiol“, – sako V. Ramanauskas.

Pagal naująją sutartį KAP paslaugas 25 ir 26 maršrutuose pradės teikti nuo 2019 m. gruodžio mėnesio.

KAP yra didžiausia keleivinio transporto bendrovė Vakarų Lietuvos regione. 2018 metais UAB „Klaipėdos autobusų parkas“ vežė keleivius 17 miesto, 5 priemiesčio, 13 tolimojo susisiekimo ir 3 tarptautiniais maršrutais bei vykdė užsakomuosius reisus po visą Europą. Visos bendrovės akcijos priklauso Klaipėdos miesto savivaldybei.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder