Eurobuso kelionė prasidėjo Klaipėdoje

Eurobuso kelionė prasidėjo Klaipėdoje

Pirmadienį į Klaipėdos Atgimimo aikštę atriedėjo Eurobusas – būtent nuo uostamiesčio prasidės Eurobuso turas po Lietuvą, kurio metu per daugiau negu du mėnesius ketinama aplankyti visas 60 savivaldybių ir informuoti gyventojus apie euro įvedimą.

„Klaipėdiečiai noriai dalyvauja viktorinose, interaktyviuose žaidimuose, susijusiuose su euro įvedimu. Pavyzdžiui, kviečiame atpažinti kokio nominalo yra euro banknotas, žemėlapyje sužymėti šalis, kuriose įvestas euras, surašyti kasdieninių maisto produktų kainas eurais ir litais.

Žmonės klausinėja praktinių dalykų: ar nuo sausio 1 dienos jau gaus algas ir pensijas eurais, ar kitų metų pradžioje dar galės pirkti litais, kur bus galima pasikeisti valiutą“,- pasakojo į Klaipėdą Eurobusu atvykę specialistai.

Nuo pirmadienio savo keliones pradėsiantis Klaipėdos apskrityje, kur numatytas 21 renginys, Eurobusas iki rugsėjo pabaigos aplankys Telšių, Šiaulių ir Panevėžio apskritis, vėliau vyks į kitas Lietuvos apskritis, o lapkričio pradžioje savo kelionę baigs Kaune.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder