Vasarą "airBaltic" numato daugiau skrydžių į šiltuosius kraštus

Vasarą "airBaltic" numato daugiau skrydžių į šiltuosius kraštus

Vasarą Baltijos šalių oro bendrovė "airBaltic" keleivius skraidins šešiomis naujomis kryptimis. Ji į savo maršrutų sąrašą taip pat grąžina aštuonis populiarius Viduržemio, Kaspijos ir Juodosios jūrų miestus.

Nuo kovo 31 d. prasidėsiantį vasaros sezoną "airBaltic" skraidins į Prahos (Čekija), Hevizo-Balatono (Vengrija), Olbijos (Sardinija, Italija), Larnakos (Kipras), Maltos ir Rijekos (Kroatija) oro uostus.

"Ateinančiam sezonui iš viso turime 20 atnaujintų arba naujų skrydžių krypčių. Šeši nauji maršrutai puikiai tinka norintiems pasilepinti šiltuosiuose kraštuose. Į Olbijos, Heviz-Balatono, Larnakos, Maltos ir Rijekos oro uostus iš Rygos anksčiau nesame skraidę, todėl mūsų keleiviai gali tapti pirmaisiais istorijoje, skrendančiais šiais maršrutais", - teigia "airBaltic" komercijos vadovas Maiklas Grimas (Michael Grimm).

"airBaltic" taip pat padidino skrydžių skaičių į iš viso 11 miestų, įskaitant Paryžių, Barseloną, Nicą, Stokholmą, Romą, Londoną ir Barį.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS ir Viduriniųjų Rytų šalių miestų. Lietuvoje "airBaltic" skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

"Air Baltic Corporation" yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas - Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų.

Šiuo metu "airBaltic" lėktuvų parką sudaro 29 lėktuvai.

"airBaltic" siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder