UAB „Klaipėdos mėsinė“ sėkmingai įgyvendino ES lėšomis finansuojamą projektą gamybos eksporto didinimui

UAB „Klaipėdos mėsinė“ sėkmingai įgyvendino ES lėšomis finansuojamą projektą gamybos eksporto didinimui

UAB „Klaipėdos mėsinė“ sėkmingai įgyvendino ES finansuojamą projektą „UAB „Klaipėdos mėsinė“ eksporto skatinimo planas“ (Projekto Nr. S-VP2-2.1-ŪM-04-K-03-112). Šis projektas buvo iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų pagal priemonę „Naujos Galimybės“.

2012 m. liepos 27 d. buvo pasirašyta ES finansavimo ir administravimo sutartis 115 136,00 Lt sumai (paramos suma 63 325,00 Lt). Įmonė šį projektą nuo 2011m. birželio mėn. įgyvendino per 17 mėn. laikotarpį ir skyrė jam 51 811,00 Lt savo lėšų.

ES remiamo projekto dėka UAB „Klaipėdos mėsinė“ pasiekė projekto pagrindinį tikslą – savo produkciją ir įmonės galimybes pristatė 3 parodose: Vokietijoje - Anuga 2011, Olandijoje – PLMA 2012 ir Prancūzijoje SIAL 2012.

Projekto dėka įmonės naujai kuriama produktų linija TORRIDO buvo pirmą kartą pristatyta Europos rinkoje. Teigiamas produkcijos įvertinimas ir užmegzti eksporto ryšiai puikus stimulas, todėl įmonė neketina sustoti ir planuoja plėsti partnerių tinklą, didinti eksporto apimtis bei vardo žinomumą dar aktyviau ir efektyviau.

 

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder