Šiaurės prospekte atidarytas naujas prekybos centras "Luizė"

Šiaurės prospekte atidarytas naujas prekybos centras "Luizė"

Šiaurinės Klaipėdos dalies gyventojams nebereikės sukti galvos, kur jiems įsigyti kokybiškų maisto produktų, ar kitų specifinių prekių - Šiaurės prospekte duris atvėrė naujas modernus prekybos centras "Luizė", kuriame įsikūrė nauja "Rimi Hypermarket" bei daugybė įvairių klaipėdiečių mėgiamų parduotuvių.

Iki šiol šiaurinėje miesto dalyje įsikūrusio gyvenamųjų namų kvartalo gyventojams labai trūko patogaus prekybos centro, kuriame būtų galima nusipirkti kokybiškų maisto ar specifinių prekių, pavyzdžiui, grįžtant po darbo namo nupirkti brangiam žmogui gėlių, ar skanėstų.

"Prekybos centro "Luizė" vizija ir buvo sukurti bei išvystyti gerai žinomą prekybos centrą, tenkinantį tiek kasdienius, tiek išskirtinius gyventojų poreikius", - sakė "Luizė" projekto vadovas Romas Grigalevičius.

Šiame prekybos centre duris atvėrusi nauja "Rimi Hypermarket" parduotuvė - jau šeštoji RIMI tinklui priklausanti parduotuvė Klaipėdoje.

Gausiai į prekybos centro atidarymą birželio 5 d. sugužėję miestelėnai jau spėjo įsitikinti, jog apsipirkti naujojoje "RIMI Hypermarket" - tikras malonumas.

"Platūs takai tarp skyrių, patogus prekių išdėstymas, didelis šviežių prekių pasirinkimas - viskas čia pirmiausia orientuota į tai, kad pirkėjui būtų patogu ir malonu apsipirkti", - privalumus vardijo mažmeninės prekybos tinklo "Rimi Lietuva" generalinis direktorius Per Dahl.

Naujosios "RIMI Hypermarket" parduotuvės kepykloje kasdien kepamos šviežios bandelės bei duona, kulinarijos bei konditerijos skyriuose siūlomi švieži RIMI virtuvės šefų gaminiai.

ŠVIEŽIA. Naujosios "RIMI Hypermarket" parduotuvės kepykloje kasdien kepamos šviežios bandelės bei duona, kulinarijos bei konditerijos skyriuose siūlomi švieži RIMI virtuvės šefų gaminiai. Atidarymo juostelę perkirpo "Luizė" projekto vadovas Romas Grigalevičius (kairėje)ir mažmeninės prekybos tinklo "Rimi Lietuva" generalinis direktorius Per Dahl.

Čia pirkėjai ras ir platų produktų be laktozės ar glitimo ir sojos produktų pasirinkimą. Šie produktai, skirti alergiškiems ar laktozės netoleruojantiems žmonėms, sudėti vienoje vietoje, kad juos būtų paprasčiau rasti. Taip pat parduotuvėje pirkėjai gali įsigyti įvairios ekologiškos kosmetikos bei švaros priemonių - šioms prekėms RIMI skiria didelį dėmesį bei nuolat atnaujina ir plečia jų asortimentą.

Prekybos centre "Luizė", kurio plotas siekia 6055 kv. metrų, kartu su naująja RIMI duris atvėrė ir kitos klaipėdiečių jau pamėgtos parduotuvės: "FamClub", "Optikos centras", "Gėrybių ragas", "Camelia" vaistinė, gėrimų parduotuvė "Mineraliniai vandenys", prekių gyvūnams parduotuvė "Vet-1", firminė "Džiugo" parduotuvė, "Skonis ir kvapas", įkurta gėlių studija. Paslaugas taip pat teikia "Lietuvos draudimas", ieškančių pramogų laukia "Uniclub" lošimų automatai, gurmanus kviečia gyvo pilstomo alaus baras-parduotuvė "Alynas", o mėgstančių skaniai pavalgyti ir pavakaroti laukia kavinė su lauko terasa "Elixir".

Prekybos centre yra ir specializuotų prekių parduotuvių - "Sanus Dentes"prekiauja profesionalios burnos higienos priemonėmis, "Kitoks Dūmas" -elektroninėmis cigaretėmis.

Viena iš pagrindinių naujojo prekybos centro misijų - tenkinti šeimos poreikius. Todėl ypač daug meilės įdėta įrengiant vaikų žaidimo aikštelę. Kadangi erdvi žaidimų aikštelė įrengta prie pat kavinės lauko terasos - šeimoms atsirado dar viena puiki vieta mieste, kur galima jaukiai praleisti laiką, nesukant galvos dėl pramogų vaikams. O jų čia tikrai netrūks - visą šiltąjį sezoną savaitgaliais prekybos centras planuoja rengti šventes mažiesiems lankytojams.

Vaikus džiugina ir ryšį su gamta stiprinanti aplinka: teritorija apsodinta pušaitėmis ir eglutėmis, įrengtas tvenkinukas.

Prekybos centras buvo projektuojamas šalia naujos miesto magistralės - Šiaurinio prospekto, todėl prekybos centro koncepcijoje buvo iš anksto gerai suplanuotas patogus privažiavimas. Yra įrengta ne tik erdvi stovėjimo aikštelė, bet ir požeminė stovėjimo aikštelė, su ypatingai patogiu, nuožulniu įvažiavimu.

Prekybos centras "Luizė" - ko gero labiausiai lauktas kaimynas šiaurinės miesto dalies gyventojų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder