Šeimos finansuose regi stabilumą

Šeimos finansuose regi stabilumą

Dauguma Lietuvos gyventojų mano, kad per paskutinius du mėnesius jų finansinė padėtis nepasikeitė, o trečdalis sako, kad ji pablogėjo, rodo naujienų agentūros ELTA užsakymu rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų bendrovės "Baltijos tyrimai" atliktos apklausos duomenys.

2014 metų kovo mėnesį dešimtadalis - 10 proc. suaugusių Lietuvos gyventojų savo šeimos finansinę padėtį įvertino kaip pagerėjusią, trečdalis - 33 proc. - nurodė, kad jų šeimos finansinė padėtis pablogėjo, o daugiau nei pusė - 56 proc. - apklaustųjų atsakė, kad jų šeimos finansinė padėtis per paskutinius du mėnesius nepasikeitė. 1 proc. respondentų neatsakė į šį klausimą.

Gyventojų atsakymai į šį klausimą buvo tokie patys ir prieš mėnesį, ir prieš metus.

Savo šeimos finansine padėtimi daugiau yra nepatenkinti vyresni nei 50 metų žmonės, mažesnių miestų gyventojai, pensininkai, bedarbiai bei vadovai, rusų ir lenkų tautybių gyventojai, respondentai, kurie savo šeimos finansinę padėtį apibūdina kaip blogą.

Apklausa vyko kovo 24 - 31 dienomis. Apklausti 1106 Lietuvos gyventojai nuo 15 metų. Tyrimų rezultatų paklaida iki 3 proc.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder