Ryžių pakelyje - nemaloni staigmena

Ryžių pakelyje - nemaloni staigmena

Prekybos centruose perkamų maisto produktų pakuotėse galima rasti įvairių svetimkūnių. Šįkart moteris tarp ryžių aptiko nenustatytą vabzdį.

Produktą uostamiesčio gyventoja savaitgalį įsigijo Šilutės plente esančiame prekybos centre "Maxima".

"Planavau virti plovą, ryžius išpyliau į indą - norėjau užmerkti vandeniu. Tada ir pamačiau tą vabalą kokone. Ir anksčiau pirkau šio gamintojo ryžius, tačiau ateityje to tikrai nedarysiu", - sakė vabzdį aptikusi Jūratė Pinikienė.

Ji iš karto grįžo į prekybos centrą ir pranešė apie tai pardavėjoms, klaipėdietei buvo grąžinti pinigai, moteris sulaukė atsiprašymo.

"Le Chef" ryžių kilmės šalis - Graikija. Kurioje gamybos stadijoje vabzdys galėjo į juos patekti, pardavėjai dar tik aiškinasi.

"Apgailestaujame dėl tokio nemalonaus atvejo. Dėkojame už informaciją, kurią gavę skubiai patikrinome šį produktą kliento nurodytoje ir kitose mūsų tinklo parduotuvėse. Kenkėjų ryžiuose neradome, pastaruoju metu ir panašių skundų nebuvome sulaukę. Tokiais atvejais sunku nustatyti kenkėjų atsiradimo priežastis, nes tokie pavieniai atvejai gali atsirasti tiek pakavimo proceso metu, sandėliavimo, taip pat ir laikant namuose šalia kitų užkrėstų kenkėjais birių produktų. Apie šį skundą informuosime mūsų tiekėjus, kad ateityje tokios nemalonios situacijos nesikartotų", - taip į pranešimą reagavo "Maxima LT".

Remiantis Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos duomenimis, pastaruoju metu į miestą įvežti ar prekiauti ryžiais draudimų nebuvo. Užpernai iš rinkos išimti ryžiai, dėl pesticidų turėję specifinį kvapą, pernai į šalį neleista įvežti šios produkcijos iš Vietnamo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder