Pradedamas naujas reisas "Kaunas - Maskva"

Pradedamas naujas reisas "Kaunas - Maskva"

Nuo birželio 16 dienos iš Kauno oro uosto į Maskvos Domodedovo oro uostą ir atgal skrydžius pradeda Rusijos aviakompanija „Rusline". 50-ties vietų lėktuvas „Bombardier CRJ 200" kils du kartus per savaitę - trečiadieniais ir šeštadieniais. Kauno oro uosto keleiviai Maskvą turės galimybę pasiekti vos per 1 valandą 40 minučių.

„Reisas iš Kauno į Maskvą dar labiau išplečia mūsų skrydžių žemėlapį ir papildo jį 21-a kryptimi. Keleiviams iš Rusijos šis reisas suteiks galimybę per Kauno oro uostą dar patogiau ir pigiau pasiekti daugelį Vakarų Europos miestų", - sakė laikinai einanti generalinio direktoriaus pareigas Jūratė Baltrušaitytė.

Iš Kauno oro uosto trečiadieniais ir šeštadieniais lėktuvai kils 12:40 val., o Maskvoje leisis 15:20 val. vietos laiku. Atgal į Kauną skrydžiai bus vykdomi tomis pačiomis dienomis - trečiadieniais ir šeštadieniais.

Pirmasis reisas numatytas birželio 16 dieną. Skrydžiai bus vykdomi iki spalio 23 dienos. Kaina į abi puses su mokesčiais - nuo 310 litų. Bilietai šia kryptimi jau parduodami aviakompanijos tinklapyje www.rusline.aero bei bilietų rezervavimo sistemose „Amadeus" ir „Sirena 2000".

Kauno oro uosto vasaros sezono maršrutų tvarkaraštyje taip pat numatyti skrydžiai į Kiprą, Maltą, Palmą de Maljorką, Alikantę, Kaljarį, Trapanį, Kosą, Rodą, Dubliną, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Birmingemą, Bristolį, Edinburgą, Oslą, Stokholmą, Tamperę, Frankfurtą, Rygą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder