Paskelbtas daugiausiai per pusmetį mokesčių sumokėjusių įmonių sąrašas

Paskelbtas daugiausiai per pusmetį mokesčių sumokėjusių įmonių sąrašas

TOP 500, tai sąrašas juridinių asmenų (neįskaitant biudžetinių įstaigų), kurie 2013 metų I pusmetį į Valstybinės mokesčių inspekcijos (toliau – VMI) sąskaitą sumokėjo daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų, atėmus mokėtojams sugrąžintas mokesčių sumas.

TOP 50, tai sąrašai juridinių asmenų (neįskaitant biudžetinių įstaigų), kurie 2013 metų I pusmetį į VMI sąskaitą sumokėjo daugiausiai mokesčių ir kitų įmokų vykdomos ekonominės veiklos sekcijoje ar skyriuje pagal veiklos skyrius pateiktos tik tos ekonominės veiklos, kurias vykdę juridiniai asmenys 2013 metų pirmąjį pusmetį sumokėjo daugiausiai mokesčių, tai – „Didmeninė ir mažmeninė prekyba; variklinių transporto priemonių ir motociklų remontas" (36 proc. visų sumokėtų mokesčių) bei „Apdirbamoji gamyba" (13 proc. visų sumokėtų mokesčių), atėmus mokėtojams sugrąžintas mokesčių sumas.

Sąrašai TOP 50 sudaryti ekonominės veiklos sekcijoms, iš kurių gautos pajamos į VMI sąskaitą 2013 metų pirmąjį pusmetį sudarė daugiau nei po 1 proc. visų gautų pajamų.

Ekonominės veiklos sekcijos, iš kurių į VMI sąskaitą gautos pajamos 2013 metų pirmąjį pusmetį sudarė mažiau nei po 1 proc. visų gautų pajamų, apjungtos į vieną TOP 50 sąrašą - sektorius „Kiti".

Sąrašuose taip pat pateikiamas sąrašų sudarymo metu galiojęs juridinio asmens teisinis statusas.

Visą įmonių sąrašą galite rasti čia.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder