Palangoje liko mažai vietų Naujųjų sutiktuvėms

Palangoje liko mažai vietų Naujųjų sutiktuvėms

Naujųjų metų sutikimui pajūrio kurorte liko labai nedaug, vienbalsiai tvirtina Palangos turizmo informacijos centras ir Palangos viešbučių ir restoranų asociacija.

Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentas Gintaras Sičiūnas tvirtina, kad šiemet užimtumas Palangos viešbučiuose ir restoranuose bei kavinėse yra tikrai didesnis, nei praėjusiais metais. Anot jo, geriausius rezultatų pasiekė tie, kurie nuolat aktyviai dirba su klientais, tačiau visi šiemet gali pasidžiaugti padidėjusia klientų gausa.

"Šiemet pagrindinėje Palangos gatvėje esančiose kavinėse rezervuojamos vietos Naujųjų sutikimui, o to nebuvo jau keletą pastarųjų metų", - sako G.Sičiūnas. Anot jo, prie didesnio poilsiautojų skaičiaus labiausiai prisidėjo viešai skelbiama informacija apie vykstančius Kalėdų ir Naujųjų metų festivalio renginius. Asociacijos vadovas džiaugiasi, kad Palangos savivaldybė ėmėsi populiarinti kurortą, taip pat svarsto kurorto plėtros galimybes.

Turizmo informacijos centro vadovė Alla Valužienė pritaria asociacijos vadovui – jos duomenimis, Naujųjų sutiktuvėms neišnuomoti likę tik pavieniai kambariai, kavinėse ir restoranuose situacija panaši. A.Valužienė džiaugiasi, kad šventiškai pasipuošęs miestas pritraukia daugiau svečių, o tradicija Naujuosius sutikti Palangoje, prie jūros gyvuoja metų metus.

"Palanga šiemet siūlo daug šventinių renginių – mūsų laukia fejerverkai, karnavalas, mažieji noriai lankosi Elfų mokyklėlėje, tad nuobodžiauti neteks niekam", - sako Palangos turizmo informacijos centro vadovė.

Šiemet nuo Kalėdų iki Naujųjų metų Kalėdų šviesos miestu tapusioje Palangoje vyksta festivalis, kurio tikslas – paskelbti apie pasikeitimus Palangoje. Čia buvo įžiebta įspūdinga šviesos skulptūrų, sukurtų origami principu, alėja, miestą papuošė netradicinė Kalėdų eglė, sukonstruota iš daugiau kaip 120 šviečiančių burbulų. Šios netradicinės dekoracijos bei meninės instaliacijos, kurių Palangoje šiemet trečdaliu daugiau nei pernai, skirtos sukurti kuo daugiau jaukumo miesto svečiams bei atverti miesto erdves kūrybai. Detalesnę informaciją apie festivalio renginius galima rasti internete www.kaledumiestas.lt.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder