Palanga-Antalija: birželis jau rezervuotas

Palanga-Antalija: birželis jau rezervuotas

Šeštadienį įvyks antrasis šiais metais oro linijos skrydis iš Palangos oro uosto į Turkiją. Nuo birželio 12 dienos tiesiogiai iš Palangos skraidinama vienu maršrutu - į Antaliją. Birželio mėnesio skrydžių bilietai pilnai parduoti.

"Star1 Holidays" komunikacijos vadovė Jūratė Rupšienė teigė, jog ""Star1 Holidays" organizuojamos kelionės iš Palangos į Antaliją - tai galimybė pasirinkti patogiausią išvykimo tašką bei sutaupyti - tiek laiko, tiek ir pinigų.

Skrydis iš Palangos į Antaliją vykdomas popiet. Todėl poilsiautojai iš Vakarų Lietuvos regiono, užuot vykę naktimis į Vilnių ankstyvajam rytiniam reisui, gali neskubėdami susiruošti į kelionę.

Antalija skrydžiams, J. Rupšienės teigimu, pasirinktas todėl, kad tai yra vienas populiariausių Turkijos kurortinių regionų, kurį dažniausiai renkasi poilsiautojai iš Lietuvos.    
Šios vasaros sezonui suplanuoti penki skrydžiai.

"Birželio mėnesio rodikliai išties puikūs, - sakė "Star1 Holidays" komunikacijos vadovė. - Dviem pirmaisiais reisais iš Palangos į Antaliją skraidinami pilnai užpildyti orlaiviai - po 148 poilsiautojus kiekviename".

Tiesa, liepos mėnesį situacija kiek kitokia. Paklausa yra kiek mažesnė nei tikėtasi.

"Galbūt žmonės jau tikisi geresnių orų Lietuvoje ir planuoja atostogas praleisti čia, - svarstė J. Rupšienė. - Esant tokiai situacijai, kelionių iš Palangos į Antaliją laikas nebus pratęstas".

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder