Pajudėjo privatizacijos reikalai

Pajudėjo privatizacijos reikalai

Jau aiškėja, jog Klaipėdos miesto savivaldybė turėtų jei ne viršyti, tai įvykdyti šių metų privatizacijos planus.

Pasak savivaldybės Turto skyriaus vedėjos Genovaitės Paulikienės, šiemet iš privatizuoti numatytų objektų pardavimo ketinta surinkti 1,9 mln. litų. Iki šiol jau surinkta beveik milijonas litų.

Į šią sumą jau patenka 801 tūkst. litų, kuriuos už 24,82 proc. bendrovės "Klaipėdos Viktorija", valdančios miesto centre esantį "Viktorijos" viešbutį, akcijų paketą jau pervedė UAB Bangų gatvės viešbutis. Akcijų pardavimo sutartis buvo pasirašyta praėjusį ketvirtadienį.

Netrukus pinigų tikimasi gauti ir už aukcione parduotas 438 kv m. ploto advokatų kontoros patalpas pastate J. Janonio g. 17. Pasak G. Paulikienės, už jas vienintelis aukciono dalyvis pasiūlė 601 tūkst. litų. Dėl to, kad aukcione buvo sulaukta tik vieno dalyvio, dar kurį laiką savivaldybė turės laukti atitinkamų institucijų leidimo vykdyti sandorį. Jei jos duos sutikimą, artimiausiu metu bus galima pasirašyti patalpų pirkimo-pardavimo sutartį.

Anot G. Paulikienės, šiemet dar numatoma parduoti 469 kv. m ploto pastatą Šilutės pl. 48 ir patalpas, esančias pastatuose Sukilėlių g. 16 (103 kv. m) bei Kauno g. 37 (287 kv. m).

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder