Netradicinio interjero baras gyvuoja trejus metus.

Miesto centre įsikūręs baras "Garažas" šventė trijų metų gimtadienį.
"Daugiau prieš trejus metus nusprendėme atidaryti barą, - kalbėjo savininkė Laima Gataveckienė. - Tačiau norėjome įkurti netradicinį, išsiskiriantį iš kitų, sterilių kavinių ar barų. Pavadinimas "Garažas" kilo visai atsitiktinai. Teko girdėti, jog tokio ar panašaus pavadinimo barai veikia Amerikoje, tačiau ten taip pat vyravo sterilus stilius. O mes norėjome kažko neįpareigojančio, jog klientai jaustųsi laisvai ir smagiai. "Garažas" imponavo dar ir tuo, jog mūsų kartos tėvai ilgus vakarus dažniausiai praleisdavo garažuose, remontuodamai savo automobilius.
Iš pradžių manėme, jog bus lengva sugalvoti interjerą. Tačiau pasirodo, jog "garažo" tema nėra tokia plati ir įdomesnių detalių teko ieškoti gana ilgai. Mums talkino architektai Rimantas Laužikas bei Ramunė Staševičiūtė. Džiaugiamės, jog esame vienas populiariausių barų uostamiestyje. Pas mus ateina ne tik jaunimas, čia mėgsta pasėdėti ir verslo žmonės, kasdien papietauti užsuka greta įsikūrusių firmų darbuotojai. Stengiamės kuo dažniau visus lankytojus nustebinti naujais, dar neragautais patiekalais", - sakė Laima Gataveckienė.
Visus susirinkusiuosius sveikinusios grupės "Studija" vadovo Stepo Januškos teigimu, jis nėra barų lankytojas, nes tam trūksta laiko. Tačiau jei jam pavyksta ištrūkti darbo grafiko, tai mielai laiką leidžia "Garaže". Visiems baro lankytojams ir savininkams "Studija" linkėjo, jog niekada neužsidarytų "Garažo" vartai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder