"Maxima" po nelaimės Rygoje neišvengiamai praras pirkėjus, teigė Ignas Staškevičius

"Maxima" po nelaimės Rygoje neišvengiamai praras pirkėjus, teigė Ignas Staškevičius

Po tragedijos Rygos Zuolitūdės rajone "Maxima" parduotuvės neišvengiamai praras pirkėjus, antradienį per spaudos konferenciją Rygoje sakė "Vilniaus prekyba" valdybos narys, Krizės valdymo grupės vadovas Ignas Staškevičius.

Lapkričio 30 d. I. Staškevičius buvo paskirtas vadovauti Krizės valdymo grupei, atsakingai už pagalbos nukentėjusiesiems per Zuolitūdės tragediją koordinavimą, bendravimą su valstybės institucijomis ir visuomenės informavimą.

"Maxima Latvija" dėl tragedijos neteks daugelio ištikimų pirkėjų, sakė I. Staškevičius. Jis pridūrė, kad dėl nelaimės sumažėjo įmonės apyvarta, bet negalėjo įvardyti konkrečių skaičių.

"Pirkėjų požiūris ir sprendimas boikotuoti "Maxima" parduotuves yra visiškai suprantamas, tai jų teisė. "Maxima" akcininkai tai vertina kaip pirkėjų nuomonę ir bendrovės veiklos kritiką. Todėl daug svarbesni yra pokyčiai įmonės viduje nei sumažėjusi apyvarta ir klientų skaičius", - reporteriams sakė I. Staškevičius.

Apie "Maxima Latvija" kasininkų darbo sąlygas I. Staškevičius sakė, kad įmonės akcininkai "gali nežinoti, ką reiškia darbas "Maxima" parduotuvėje".

"Tai didelė organizacija, "Maxima" grupėje iš viso dirba daugiau nei 40 tūkst. žmonių. Akcininkams ne visada pranešama apie konkrečios "Maxima" grupės įmonės problemas", sakė jis ir pridūrė, kad akcininkai galėjo negauti visos informacijos apie įmonę "Maxima Latvija".

I. Staškevičius sakė, kad visuomet yra ką patobulinti ir žadėjo, kad darbo sąlygos ir sauga bus gerinama visose "Maxima" įmonėse. Anot jo, būtų galima sumažinti atlyginimus kai kuriems vadovams, o padidinti - pardavėjams. Tačiau svarbiausia - gerinti darbo sąlygas, saugą ir įmonės vertybes. I. Staškevičius tikisi, kad dėl teigiamų pokyčių ateityje pagerės įmonės reputacija.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder