"Limarko" šventė vasarą

"Limarko" šventė vasarą

Praėjusį penktadienį "Limarko" grupės įmonių darbuotojai pakviesti į tradicinę vasaros šventę.

Valdančiosios bendrovės UAB "Limarko" vadovo ir grupės valdybos pirmininko Vytauto Lygnugario teigimu, grupės įmonių darbuotojų vasaros šventė jau organizuojama kone du dešimtmečius bei turi savo gilias tradicijas.

"Per metus mes organizuojame du didelius renginius darbuotojams - šv. Kalėdų ir vasaros šventę. "Limarko, tai lyg didelė šeima, todėl tokios šventės tikrai yra labai svarbios bei būtinos. Jų metu darbuotojai gali pabendrauti ne darbinėje aplinkoje, susipažinti su kolegų šeimos nariais. Mes gebame ne vien tik gerai dirbti, bet esame atviri, mokame gražiai bendrauti ir smagiai linksmintis", - sakė V. Lygnugaris.

Šiemet "Limarko" grupės įmonių darbuotojų vasaros šventė vyko Račkauskų sodyboje Agluonėnuose. Jos metu įmonių grupės darbuotojai varžėsi įvairiuose pramoginėse bei sportinėse rungtyse ir estafetėse. Vyko ir tinklinio, kuris, beje yra mėgstamiausia "Limarko" grupės kolektyvo sporto šaka, varžybos.

"Limarko" grupė savo ištakas skaičiuoja nuo 1993 metų, kai buvo įkurta UAB "Limarko" – viena pirmųjų jūrų verslo kompanijų Lietuvoje po Nepriklausomybės atkūrimo.

"Limarko" grupę sudaro: valdančioji bendrovė UAB "Limarko", AB "Limarko" laivininkystės kompanija, UAB "Limarko" jūrų agentūra, UAB "Baltkonta" ir Baltarusijoje veikianti UAB "Limbela logistics".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder