Ko lietuviai atšalus orams skuba į parduotuves?

Ko lietuviai atšalus orams skuba į parduotuves?

Siūlų pardavėjai sako, kad atšalus orams sulaukia vis daugiau pirkėjų. Moterys esą parduotuvėse ieško šiltų, natūralaus pluošto siūlų, ketina megzti kojines, šalikus, pirštines. Vienos Kauno siūlų parduotuvės pardavėja Kristina Vizbarienė teigia, kad labiausiai domimasi įvairių rūšių vilna.

„Kai nebuvo tų šalčių, tai ir prekyba nebuvo tokia. Kai pašalo, jaučiasi toks pagyvėjimas. Tai kojinėms reikia siūlų, tai kepurėms, šalikams. Kojinėms reikia vilnos, nes šitie siūlai šiltesni, sveika sąnariams", - teigė K. Vizbrienė.

Vienos Vilniaus siūlų parduotuvės pardavėja Jolita Stočkuvienė sako, kad pirkėjų visada padaugėja, prasidėjus žiemos sezonui, ypač prieš šventes.

„Dažniausiai tai yra jaunos mamos. Žiemos sezonu tikrai siūlų perka daugiau. Daugiausia prieš šventes, kada ruošia dovanas ir t.t. Gruodžio, sausio, nuo spalio prasidedantis mėnuo jau yra siūlų mėnuo", - Žinių radijui sakė J. Stočkuvienė.

Pardavėjai sako, kad šį sezoną siūlai beveik nebrango. Nežymiai pakilo tik kai kurių siūlų rūšių kainos. Didžiųjų prekybos centrų parduotuvėse dažniausiai prekiaujama latviškais, vokiškais, norvegiškais siūlais. Lietuviškų avių vilnos geriausia ieškoti turguose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder