Klaipėdoje 3D duris atvėrė naktinis klubas

Klaipėdoje 3D duris atvėrė naktinis klubas

Šeštadienį Klaipėdoje pradėjo veikti pirmasis 3D naktinis klubas Lietuvoje „Relax Cube“. Atidarymo metu visi besidomintys 3D žaidimais ir filmais galėjo pasislėpti po kokybiškais 3D akiniais ir pasinerti į dar nematytą pramogų pasaulį – kol vieni tyrinėjo koralus spalvingame vandenyno dugne, kiti mėgavosi lenktynėmis tikromis miesto gatvėmis.

Iki „Relax Cube“ klubo atidarymo likus 15 minučių, lauke laukė du nekantrūs vaikai. Jie savo draugams aiškino, kad pagaliau rajone atidaromas puikus klubas, kuriame jie galės įdomiai leisti savo laisvalaikį. Užėję vidun ir sužinoję, kad šiandien pramogos nemokamos, jie labai apsidžiaugė ir pažadėjo, kad savo sutaupytus 10 litų, kuriuos buvo pasiruošę išleisti, būtinai pasiliks kitam kartui.

Prioritetas - saugumas

„Relax Cube“ vadovas Genadijus Jagafarovas pasakojo, jog klube bus svarbiausia, kad lankytojai jaustųsi saugūs. Nepilnamečiai galės pramogauti iki 20 val. vakaro, vėliau bus įleidžiami tik suaugusieji.

„Mums svarbu, kad žmonės būtų garantuoti dėl savo saugumo. Lankytojus stebės vaizdo kameros, visi įeinantys ar išeinantys bus registruojami. Nebus prekiaujama stipriaisiais alkoholiniais gėrimais“, - pasakojo G. Jagafarovas.

Tavo klasės kino seansas

Dieną klube 3D filmus galės žiūrėti ir moksleiviai. 25 vietų jaukioje salėje sumokėję vos po kelis litus moksleiviai galės mėgautis savo mėgstamais filmais.

Taip pat siūloma kompanijoms organizuoti vakarėlius – filmuotos medžiagos peržiūras 3D formatu, džiaugtis gimtadienių, vestuvių akimirkomis.

Tikslas sukurti bendruomenę

„Mūsų tikslas bus atsirinkti rimtus žmones, kuriuos žavi laisvalaikio praleidimas, mėgaujantis kokybiško garso ir vaizdo teikiamais malonumais. Sieksime suburti bendruomenę, kuri čia puikiai leistų laiką, lankytųsi nuolatos“, - pasakojo „Relax Cube“ vadovas.

Verslą ketinama plėtoti frančizės modeliu. Tikimasi, kad tokie 3D naktiniai klubai bus kuriami ir kituose miestuose.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder