Klaipėdoje - naujoviški transporto bilietai

Klaipėdoje - naujoviški transporto bilietai

Klaipėdos spaudos kioskuose pasirodė neįprastai atrodantys vienkartiniai viešojo transporto bilietai. Transportininkai skuba raminti keleivius - kitokia išvaizda tėra naujas dizainas.

Klaipėdietis Rokas, spaudos kioske nusipirkęs vienkartinį miesto viešojo transporto bilietą, nusprendė pasidomėti, ar jis - galiojantis, mat jo išvaizda vaikinui pasirodė įtartina.

"Pirkau tik vieną bilietą, pardavėja padavė tokį. Neįprastas, bet jei parduoda, gal viskas gerai?" - spėliojo vaikinas.

Palyginus naujai nusipirktą bilietą su ankstesniu, aiškiai matyti, kad jie gerokai skiriasi.

VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) vadovas Gintaras Neniškis paaiškino, jog su Valstybės dokumentų technologinės apsaugos tarnyba prie Finansų ministerijos yra suderintas naujas vienkartinių transporto bilietų blankas, pagal kurį jie ir pradėti gaminti - dėl to ir atsirado neįprastai atrodantys popieriniai bilietai.

Pasak pokalbininko, iš pirmo žvilgsnio naujieji bilietėliai gali atrodyti lyg netikri, tačiau taip nėra, nes jų apsaugos lygmuo yra kitoks nei senųjų.

"Norime nuraminti, jog jie tikrai nėra padirbti ir juos galima naudoti. Nuo šiol, kol nebeliks seno dizaino bilietų, viešajame transporte galios abi bilietų rūšys", - aiškino G. Neniškis.

Anot KKT vadovo, per klaidą naujoviški bilietai prekybos vietas pasiekė greičiau nei visuomenei buvo pateikta informacija apie pokyčius. Vis dėlto G. Neniškis žadėjo, jog artimiausiu metu bus pateikta išsami informacija apie naujoves.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder