Dėl rimtų traumų pavojaus IKEA atšaukia iš rinkos vaikiškas sūpynes GUNGGUNG

Dėl rimtų traumų pavojaus IKEA atšaukia iš rinkos vaikiškas sūpynes GUNGGUNG

IKEA ragina visus pirkėjus, įsigijusius vaikiškas sūpynes GUNGGUNG, nedelsiant nebeleisti vaikams jomis naudotis ir pristatyti jas į IKEA parduotuvę, kur bus grąžinti už šią prekę sumokėti pinigai.

IKEA gavo pranešimų apie nelaimingus atsitikimus, kurie parodė, kad sūpynių GUNGGUNG kabinamosios detalės neatitinka IKEA kokybės reikalavimų ir kelia rimtų traumų pavojų.

„Mes kuriame gaminius, kurie skatina vaikų kūrybingumą ir natūralų fizinės veiklos poreikį. Žaisdami vaikai negalvoja apie saugumą, todėl kurdami naujus gaminius turime tai daryti už juos. Mūsų požiūris pagrįstas tuo, kad parduodame tik tokius gaminius, kuriuos patys duotume savo vaikams. Vis dėlto kartais, net patikrinę produktus pagal jiems taikomus standartus ir teisės aktus, neišvengiame klaidų. Dėl šios priežasties priėmėme sprendimą atšaukti sūpynes GUNGGUNG iš rinkos, kad panašūs įvykiai nesikartotų ateityje", - teigia IKEA vaikiškų prekių grupės vystymo vadovė Sindi Andersen (Cindy Andersen).

Vaikiškos sūpynės GUNGGUNG parduodamos visose IKEA tinklo parduotuvėse nuo šių metų balandžio 1-osios.

Sūpynes GUNGGUNG galima grąžinti į IKEA parduotuvę ir atsiimti už jas sumokėtus pinigus. Norint susigrąžinti pinigus, prekės pirkimą įrodantis dokumentas (pirkimo-pardavimo kvitas) nebūtinas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder