Atidarytas naujas muitinės terminalas.

Klaipėdoje, Šilutės pl. 111, atidarytas bendrovės "Gollner spedition", užsiimančios tarptautiniais krovinių pervežimais, biuras bei muitinės sandėlio terminalas. Tai dar vienas naujas, modernus bei šiuolaikiškas pastatas tikrai papuošiantis Klaipėdą.
Į iškilmingą muitinės terminalo atidarymą atvykę minėtosios bendrovės savininkai, tai yra beveik visa Giolnerių šeima, bendrovės "Gollner spedition" atstovybių Rygoje, Taline, Kijeve bei Minske atstovai bei iš visos Lietuvos susirinkę verslo pasaulio atstovai buvo maloniai nustebinti jiems paruoštu priėmimu: iš dangaus krito balionai, laikydamas rankoje bendrovės "Gollner spedition" vėliavą muitinės terminalo kieme nusileido parašiutininkas, savo pasirodymais stebino iliuzionistas bei visus svečius linksmino muzikantai ir šokėjai.
Bendrovės "Gollner spedition" Klaipėdoje direktorės Virginijos Lazauskienės teigimu, muitinės sandėlio terminalą pastatyti buvo nuspręsta todėl, kad beveik 90 proc. bendrovės pervežimų sudaro smulkūs kroviniai. Todėl krovinius reikia perkrauti, išmuitinti bei nuvežti klientui, o tai galima padaryti tik laikino saugojimo sandėliuose, tai yra importo-eksporto terminaluose.
Naująjį pastatą pastatė bendrovė "Šiaulių titanas". Pasak Virginijos Lazauskienės, statybų samatinė vertė - apie 2,6 mln. Lt.
Bendrovė "Gollner spedition" Klaipėdoje savo veiklą pradėjo 1993 m. Šiuo metu bendrovėje dirba apie keturiasdešimt darbuotojų. Artimiausiu metu ruošiamasi įdarbinti dar apie dešimt žmonių.
Virginijos Lazauskienės teigimu, jos vadovaujama bendrovė Klaipėdoje artimiausiu metu ruošiasi ir toliau plėstis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder