"Volvo“ sukūrė  sunkvežimių vairuotojų bendruomenę internete

"Volvo“ sukūrė sunkvežimių vairuotojų bendruomenę internete

"Volvo Trucks“ pristatė "Worldtrucker.com“ bendruomenę internete ir tikisi, kad ji taps didžiausia ir aktyviausia sunkvežimių vairuotojų bendruomene pasaulyje. Pasiūliusi vairuotojams tapti jos nariais, kompanija tikisi sudominti šia profesija daugiau žmonių ir skatinti naujų vairuotojų įdarbinimą.

"Mes žinome, kad sunkvežimių vairuotojai labai didžiuojasi savo profesija. Todėl "Worldtrucker“ tikslas – leisti vairuotojams kalbėtis apie savo aistrą sunkvežimiams ir dalintis įspūdžiais apie gyvenimą kelyje“, – sako "Worldtrucker“ vadovė Paula Kühnel.

Pirmajame etape prie kuriamos bendruomenės prisijungė beveik 10 tūkst. narių. Interneto svetainė pateikiama anglų, rusų, vokiečių, italų, švedų, olandų, ispanų, prancūzų ir lenkų kalbomis. Baigiamajame etape įdiegta svetainės versija mobiliesiems telefonams, atnaujintas dizainas, ir dabar "Worldtrucker.com“ pristatoma visame pasaulyje.

Iš pat pradžių buvo nuspręsta, kad prie "Worldtrucker“ bendruomenės galės prisijungti visi besidomintys kelių transportu ir įvairių gamintojų sunkvežimius vairuojantys žmonės. "Volvo Trucks“ aktyviai nedalyvaus bendruomenės veikloje ir leis patiems nariams kurti jos turinį.

"Daugumos krovinių gabenimo įmonių parkuose yra įvairių gamintojų sunkvežimių. Mūsų bendruomenėje visų jų vairuotojai turėtų jaustis vienodai pageidaujami“, – sako P.  Kühnel.

"Worldtrucker“ padeda vairuotojams palaikyti ryšį su šeimomis. Bendruomenėje lengva dalytis įspūdžiais su draugais ir kolegomis, susipažinti su naujais žmonėmis iš įvairių šalių. Norintys pasidalinti nuotraukomis vairuotojai gali jas įkelti ir iš mobiliojo telefono, ir nešiojamojo kompiuterio. Kompanija "Volvo Trucks“, suteikdama vairuotojams papildomų galimybių bendrauti, tikisi, jog tai pagyvins jų profesinį gyvenimą ir šia profesija sudomės daugiau žmonių. Vairuotojų trūksta visame pasaulyje – tai yra didelė šio sektoriaus problema.

Nors "Worldtrucker.com“ reklamuota tik keliose rinkose, joje jau yra narių iš daugiau nei 40-ties šalių.

"Kol kas nesame matę konkurentų bendruomenių, veikiančių mūsų pasiūlytu principu, todėl tikime, kad "Worldtrucker“ gali tapti populiariausia sunkvežimių vairuotojų bendruomenės svetaine visame pasaulyje“, – sako P. Kühnel.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder