„Toyota“ pristato naują prekės ženklo dizainą

„Toyota“ pristato naują prekės ženklo dizainą

„Toyota“ Europoje pristato naują prekės ženklo dizainą ir atnaujintą markės logotipą bei apipavidalinimą. Jis žymi naują erą – automobilių gamintojas tampa mobilumo kompanija. Sukurtas atsižvelgiant į augantį klientų ratą, kuriam įmonė siūlo vis daugiau mobilumo prekių ir paslaugų. Naujo tipo dizainas yra aiškus tiek skaitmeniniu, tiek ir fiziniu formatu.

Naujas vizualinis kompanijos identitetas sukurtas remiantis paprastumu ir keturiais kertiniais principais: mąstymu apie ateitį, mobilumu, dar aukštesne kokybe ir ypatingu nuoseklumu, apimančiu visus verslo padalinius ir kompanijos prekės ženklus.

Nuo dabar „Toyota“ logotipas yra paprasto dvimačio dizaino, jame neliko gamintojo užrašo, kadangi prekės ženklas yra puikiai žinomas visoje Europoje. Dizainas perteikia paprastumą, skaidrumą ir šiuolaikiškumą, yra puikiai pritaikytas tiek skaitmeninei erdvei, tiek ir realių ženklų gamybai. Naujasis logotipas žymės visą informacinę gamintojo medžiagą, tačiau dabartinis ir toliau bus naudojamas automobiliams.

Naujas vizualinis identitetas yra pritaikytas tiek internetinei, tiek ir įprastai aplinkai, skatina atvirą ir patrauklų santykį su klientais. Jis žymi dar intensyvesnį pasirengimą skaitmeninei veiklai, kadangi gamintojas Europoje ir toliau plečia prekybą internetu.

Naujasis logotipas taip pat suteiks aiškumo ir nuoseklumo skirtingoms „Toyota“ veikloms, apimdamas ir pavadinimus. Nuo šiol naudotų automobilių padalinys „Toyota Plus“ tampa „Toyota Approved Used“. 

„Kūrėme naują vizualinį markės dizainą, galvodami apie „Toyota“ šūkyje esantį žodį „rytojus“. Siekėme užtikrinti dar glaudesnį ryšį su klientais ir padėti jiems neatsilikti nuo itin greitos „Toyota“ automobilių su elektros pavara, mobilumo paslaugų ir prekybos internetu plėtros. Atnaujintu dizainu siekiame geresnio sąlyčio su klientais skirtingose veiklos srityse, o pirmą kartą jį bus galima pamatyti pristatant naują „Yaris Hybrid“ – mūsų pažangų ketvirtos kartos miesto automobilį“, – sako Didier Gambart‘as, „Toyota Motor Europe“ Pardavimo, rinkodaros ir klientų aptarnavimo padalinio viceprezidentas.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder