Premjeras dėl nevalytų kelių siūlo nelieti pykčio ant valdžios, o patiems imti kastuvą į rankas

Premjeras dėl nevalytų kelių siūlo nelieti pykčio ant valdžios, o patiems imti kastuvą į rankas

Gausiai iškritus sniegui ir kelininkams nespėjant tinkamai valyti kelių, premjeras Andrius Kubilius teigia, jog dėl to nereikėtų kaltų ieškoti valdžios institucijose, o patiems imtis iniciatyvos.

Ketvirtadienį "Žinių radijui" Vyriausybės vadovas sakė, jog visi nori, kad iškritus sniegui jis būtų greit nuvalytas ir sudarytos tinkamos eismo sąlygos, tačiau realybė yra šiek tiek kitokia ir patys žmonės turėtų tai suprasti, būti atsargesni, o kartais ir patys bent prie namų nusivalyti šaligatvius.

"Štai tokios talkos ir bendruomeniško tvarkymosi, ne vien tik pykčio ant kažkurios valdžios, ant savivaldos, tarpusavyje tikrai daugiau galėtumėme paieškoti", - teigė A. Kubilius.

Paklaustas, ar pačiam tenka paimti kastuvą į rankas, ministras pirmininkas atsakė, jog pastaruoju metu netenka, nes Turniškėse, ten kur jis šiuo metu gyvena, visada viskas būna švariai nuvalyta.

"Tačiau kai gyvendavome Antakalnyje, prie savo namų, be abejonės, ir gatvę tekdavo patiems nusivalyti, kai jau neapsikęsdavome", - tikino A. Kubilius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder