Naujasis "Audi A6" - visu grožiu

Naujasis "Audi A6" - visu grožiu

Kompanija "Audi", kaip ir žadėjo, trečiadienį išplatino oficialias naujos kartos A6 sedano nuotraukas. Taip pat pateikta ir smulkesnė techninė informacija.

Kardinalių pasikeitimų BMW 5-osios serijos ir E klasės "Mercedes-Benz" modelių konkurento išvaizdoje nėra. Mašinos eksterjeras atitinka bendrą "Audi" stilių, ypač - penkerių durelių kupė A7. Salone - taip pat daug bendro su "septintuku".

Naujojo A6 ilgis - 4,92 m, plotis - 1,87 m, aukštis - 1,46 m. Bagažinės talpa siekia 530 l.

Mašinos variklio antvožas, priekiniai sparnai, bagažinės dangtis, durelės bei pakaba pagaminti iš aliuminio.

Variklių gamoje - 2 benzininiai (bazinis 2,8 l 204 AG ir 3 l 300 AG) motorai bei 3 dyzeliniai (2 l 177 AG, 3 l 204 ir 245 AG). Priklausomai nuo variklio, bus galima užsisakyti priekiniais arba visais keturiais ratais varomą "šeštuką". Pavarų dėžių variantų bus trys - mechaninė, bepakopis variatorius ir robotizuota "S tronic" dėžė.

Mašina pardavimo salonuose pasirodys pavasarį, po sausį įvyksiančio debiuto Detroito (JAV) autosalone. Jos kaina Vokietijoje - nuo 38 500 eurų. Vėliau pasirodys A6 universalas, taip pat sportinės versijos S6 ir RS6.

Rinkai bus pateikta ir hibridinė A6 modifikacija su 2 l 211 AG motoru ir 45 AG elektros varikliu. Ši jėgainė suderinta su 8 laipsnių "automatu". Vidutinės kuro sąnaudos sieks 6,2 l/100 km.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder