„Memel Motor Fest 2017“ - jau šį savaitgalį

„Memel Motor Fest 2017“ - jau šį savaitgalį

Trečius metus iš eilės organizuojamas išskirtinių automobilių vasaros sezono atidarymas Klaipėdoje „Memel Motor Fest“ jau šį šeštadienį nuo 12 valandos suburs ne tik automobilių entuziastus, bet ir visus prijaučiančius technikai ir džiazui! Šiais metais renginys pasitinka šūkiu „Klaipėda - automobilių kultūros sostinė 2017“.

Į Klaipėdą suvažiuos per 200 įdomių automobilių iš visos Lietuvos ir kaimyninės Latvijos. Dideli, maži, seni, nauji, tiuninguoti ir originalūs. Visi atspindės šių metų šūkį ir tikrai kiekvienas ras tokį automobilį, prie kurios norėsis ilgiau pastovėti ir jį apžiūrėti. Kaip ir ankstesniais metais visi jie kovos skirtingose nominacijose. Šiais metais jų ypatingai daug - net 15.

Dažnai organizatoriai išgirsta klausimą - kas yra išskirtinis automobilis? Mes atsakome: išskirtinis automobilis tai toks, kuris neša savo istoriją; toks, kokiam pravažiavus pro tave, atsisuki jį palydėti, nužiūrėti; toks, apie kokį svajojome būdami vaikai ar paaugliai; toks, kokį gerbiame matydami, kiek į jį įdėta laiko tobulinant, puošiant bei modifikuojant.

Taip pat renginio metu vyks ir audio aparatūros „dB Drag“ čempionatas, veiks karinės ir specialiosios technikos ekspozicijos, garsiausio išmetimo ir automobilių su orine pakaba varžybos.

Dalyviai ne tik susirungs varžybose, bet ir patys bus vertinimo komisija, kuri ir nuspręs, kas parsiveš specialias vienetines taures.

Atėję pasižvalgyti į festivalį, žiūrovai turės progą apžiūrėti įvairius automobilius, pabendrauti su jų savininkais ir sudalyvauti renginio programoje, kurioje jų lauks įvairios rungtys, žaidimai muzika, įvairūs pasirodymai, policijos palapinė, pramogos vaikams. Žiūrovams renginys nemokamas.

Visi išskirtiniai automobiliai vienoje vietoje, birželio 3 d., Pilies g. 4, Klaipėdoje, renginyje „Memel Motor Fest 2017“!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder