Melnragėje rinkosi autofanai

Melnragėje rinkosi autofanai

Sekmadienį pademonstruoti savo išpuoselėtų ir išskirtinių automobilių paskutinį kartą šį sezoną susibūrė Klaipėdos autofanai. Įspūdingą parodą lydėjo griausmingos varžybos bei slalomas Kretingoje.

Įvairius uostamiesčio autofanų klubus į „vieną krūvą“ suburti pavyko „Bucket club“. Ne pirmą kartą šiemet vykstančioje išskirtinių automobilių parodoje jos svečiai ir užkietėję automobilių mėgėjai nesunkiai užpildė II Melnragės neįgaliųjų paplūdimio automobilių aikštelę.

Jau priešpiet žiūrovų laukė išrikiuoti patys įvairiausi automobiliai – nuo antikvariniams automobiliams skirtų rudais numeriais papuoštų „BMW“ iki sovietmetį menančių, bet puikiai išlaikytų bei atnaujintų „Moskvič“. Susirinkusieji galėjo pasigrožėti ir išskirtiniais amerikietiškais automobiliais.

Jau įprasta, kad tokias parodas lydi ir įvairios varžybos. Ne vieną kurtino automobilių išmetimo vamzdžio garso konkursas, dalyviai taip pat varžėsi žemiausio ir seniausio automobilio rinkimuose, gražiausių ratų ir gražiausio standartinio automobilio varžybose.

Beje, konkurso organizatoriai į rinkimus pažiūrėjo gan liberaliai – balsuoti už geriausiai pasirodžiusius automanus buvo leidžiama ir publikai.

Vienas iš šio renginio organizatorių bei „Bucket Club“ steigėjų Benas Drungilas tvirtino, jog norėjo į vieną vietą suburti visus Klaipėdos autofanus.

„Yra įvairių klubų, pavyzdžiui BMW, Audi, Civic klubai. Norėjome padaryti taip, kad bent vieną kartą per metus jie susitiktų, pabendrautų, būtų tarsi viena komanda“, - tvirtino B. Drungilas. Jis neslėpė, jog užduotis suburti per 10 klubų - ne iš lengvųjų – tam reikėjo skirti daug laiko.

Taip pat renginio organizatorius Darius Jaunius tvirtino, jog šiemet pirmą kartą organizuojamas toks didelis susibūrimas.

„Jei pasiseks, kitais metais bus dar didesnis renginys ir su didesne atranka. Šį kartą leidome atvažiuoti visiems norintiems – tol, kol jie gali, nes artėja žiema ir daugelis automobilius uždarys garažuose“, - sakė D. Jaunius.

Automobilistų renginį vainikavo 20 atrinktų automobilių slalomas Kretingos motobolo trasoje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder