Liepojos gatvė: nėra saugumo, nes nėra pinigų

Liepojos gatvė: nėra saugumo, nes nėra pinigų

Individualių gyvenamųjų namų kvartalo Liepojos gatvėje gyventojai paragino Klaipėdos valdžią išspręsti išvažiavimo iš gyvenamųjų namų kiemų problemą.

Pasak gyventojų, nors buvo planuota, jog šalia Liepojos gatvės atsiras paralelinė gatvelė, tačiau šiuo metu automobiliai vis dar suka tiesiai į nemažais transporto srautais pasižyminčią Liepojos gatvę iš keliolikos atskirų išvažiavimų. Tai, žmonių teigimu, yra nesaugu.

Paralelinė gatvelė ir šaligatvis išties yra numatytas strateginiame miesto plane, tačiau tam pinigų kol kas neatsirado. Be to, kai kurie valdininkai suabejojo, ar pavyktų be problemų nutiesti gatvelę, mat daugelis gyventojų yra išplėtę savo valdas į jiems nepriklausančią teritoriją, prisistatę tvorų.

Kokiais būdais nutiesti paralelinę gatvelę ir šaligatvį Liepojos gatvėje, spręs Klaipėdos miesto savivaldybės administracija. Užsiminta, jog atsiradus tokiai gatvelei, išsukantieji iš gyvenamųjų namų kiemų nebekeltų pavojaus, tad būtų galima svarstyti galimybę Liepojos gatvėje ir vėl padidinti leistiną greitį iki 80 km/val., kaip kad buvo prieš kelerius metus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder