Klaipėdos centre - užkardos vairuotojams

Klaipėdos centre - užkardos vairuotojams

Nuo rytojaus trims dienoms uždaroma Liepų gatvė. Analogiškas likimas jau daugiau nei savaitę yra ištikęs Vilties gatvę.

Rytoj, poryt ir ketvirtadienį nebus galima automobiliu patekti į Liepų gatvę naudojantis šios, Herkaus Manto ir Naujojo Sodo gatvės sankryža.

"Liepų gatvės 4-ąjį namą rekonstruojanti bendrovė paprašė leidimo leisti uždaryti gatvę, mat jie ruošiasi prijungti namo vandentiekio sistemą prie kanalizacijos. Tam reikia perkasti gatvę", - paaiškino miesto savivaldybės, taip pat įsikūrusios Liepų gatvėje, Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė.

Vis tik, anot jo, automobiliu privažiuoti tiek prie savivaldybės, tiek prie netoliese įsikūrusio centrinio pašto ar kitų įstaigų bus įmanoma - tą bus galima padaryti arba iš rytinės Liepų gatvės pusės, arba naudojantis Danės ir S. Karoso gatvėmis.

O štai kita centrinę miesto dalį kertanti gatvės - Vilties - vis dar lieka uždaryta. Čia vyksta rekonstruojamos Respublikinės Klaipėdos ligoninės vandentiekio ir buitinių nuotekų tinklų prijungimas prie miesto tinklų.

Tiesa, darbai turėjo būti baigti dar praėjusį penktadienį - būtent iki lapkričio 22 dienos (nuo lapkričio 15-osios) buvo duotas leidimas statyboms, tačiau ir savaitgalį, ir šiandien gatvė tebebuvo perkasta, ties ligonine matyti didžiulė duobė.

Pasak savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vyriausiosios specialistės Gintarės Kašienės, darbų vykdytojai jau susisiekė su ja ir pažadėjo pristatyti prašymą leisti pratęsti darbus.

"Pratęsime, tačiau kol kas neaišku, kuriam laikui", - teigė specialistė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder