Kalneliai greitį apribojo kaip reikiant

Kalneliai greitį apribojo kaip reikiant

Ketvirtadienį dar didesnių nepatogumų nei įprastai patyrė Jakų žiedą kirtę vairuotojai: dėl čia tvarkomų greičio ribojimo kalnelių buvo apribotas eismas viena juosta.

Įvažiuojantys ir išvažiuojantys iš Klaipėdos žmonės šioje sankirtoje užtruko apie 30 minučių.

"Nuo ketvirtadienio žiede palikta tik viena eismo juosta, norint į jį įvažiuoti iš bet kurios pusės, reikia laukti pusvalandį, spūstys didžiausios", - "Vakarų ekspresui" guodėsi ne vienas vairuotojas.

Pasak darbus vykdančios bendrovės "Kauno tiltai" atstovės žiniasklaidai Giedrės Čekavičienės, viena kelio juosta buvo uždaryta tik ketvirtadienį.

"Šiuo metu, siekiant užtikrinti eismo saugumą, yra statinami greičio mažinimo kalneliai. Kitą savaitę bus pradėti dažymo darbai, kuriuos planuojama užbaigti per porą savaičių. Darbus stengiamasi įgyvendinti anksčiau nei numatyta sutartyje, siekiant sudaryti kiek įmanoma mažiau nepatogumų vairuotojams, išvengti automobilių spūsčių", - sakė ji.

Bendrovė darbus atlieka Lietuvos automobilių kelių direkcijos užsakymu.

Šiuo metu taip pat platinamas įvažiavimo kelias į žiedą nuo Palangos pusės. Teigiama, kad jis iki dviejų eismo juostų išplatintas turėtų būti iki gruodžio 10-osios.

Šiuos darbus nutarta atlikti, nes po Jakų žiedo rekonstrukcijos transporto srautų pralaidumas iš šios pusės ne padidėjo, o sumažėjo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder