Vilniuje pavogtas automobilis „Hyundai Tucson“: nuostolis siekia 31,5 tūkst. eurų

"Hyundai" dvi naujas gamyklas Kinijoje statys net ir smunkant regiono ekonomikai

Pietų Korėjos automobilių gamintoja "Hyundai Motor Co" antradienį pranešė ketinanti pastatyti dvi gamyklas Kinijoje. Pirmosios naujos gamyklos nuo 2012 metų šiame regione planuojamos steigti prognozuojant, kad didžiausia pasaulyje transporto rinka ir toliau augs, nors šiuo metu regiono ekonomika ir yra kiek sulėtėjusi. Apie tai praneša "Reuters". 

"Hyundai" teigia, kad gamyklos, veiklą oficialiai pradėsiančios 2016 ir 2017 metais, padėtų geriau konkuruoti su tokiais konkurentais kaip "Volkswagen" ar "General Motors". Gamintojos partnerė "Kia Motors Corp" taip pat nurodo ketinanti didinti vienos iš trijų Jiangsu provincijos gamyklų gamybos apimtis. Šiuo metu čia per metus pagaminama 300 tūkst. transporto priemonių, tačiau jau 2016 metais rodiklis turėtų pašokti iki 450 tūkst. transporto priemonių. 

Automobilių gamintojos atsisakė žiniasklaidai nurodyti, kokios vertės investicijos skirtos gamykloms, tačiau "Hyundai" pabrėžė, kad gamyklos, kiekvienoje kurių kasmet gali būti pagaminama po 300 tūkst. automobilių, padėtų jai ir "Kia" išlaikyti savo rinkos dalį Kinijoje virš 10-ties procentų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder