"Armi servise" - pirmieji kontrakto su "General Motors" vaisiai

"Armi servise" - pirmieji kontrakto su "General Motors" vaisiai

Automobilių salonai

"Armi servisas" jau pradėjo pardavinėti naujosios
kartos "Opel Astra" modelius

Klaipėdos UAB "Armi servisas" jau skina pirmuosius bendradarbiavimo su pasaulio automobilių pramonės milžine "General Motors" vaisius. Atlikę auditą uostamiesčio bendrovėje, šio koncerno vadovai pripažino, kad "Opel" ir "Chevrolet" markes atstovaujant "Armi servisas" atitinka ir gamintojų keliamus reikalavimus, ir Europos Sąjungos standartus.

Prieš pusmetį "Armi servisui" ir GM koncernui sudarius kontraktą, klaipėdiečiai atliko savo įmonės reorganizaciją - nuo aplinkos sutvarkymo iki automobilių tiekimo iš užsienio užtikrinimo.

Pirmuoju pertvarkytos veiklos vaisiumi tapo neseniai į Klaipėdą atvežtas naujos kartos "Opel Astra" hečbekas. Šio automobilio pirmtakas, ankstesniosios kartos "Astra", tarp vairuotojų buvo itin populiarus. Dar viena "Armi servise" laukiama premjera - kompaktinės klasės "Chevrolet Lacetti Wagon" universalas.

GM aktyvinant pardavimus Europoje, bendra šio koncerno ir "Armi serviso" akcija vyksta ir Klaipėdoje. Perkant automobilius nuo spalio 1 d. iki gruodžio 31 d. taikomos nuolaidos. Pavyzdžiui, "Opel Meriva" kainuoja 1 000 eurų pigiau, "Opel Vectra" - net 1 500 eurų mažiau nei įprastai.

Pigesni yra ir "Chevrolet" modeliai - "Lacetti" kainuoja nuo 700 iki 1 000 eurų mažiau, o perkantiems "Kalos" modelį "Armi servisas" dovanoja žieminių padangų su ratlankiais komplektą. Be to, visuose benzininiuose "Chevrolet" modeliuose įmonė sumontuos naujausios - ketvirtosios - kartos dujų įrangą.

Beje, nuo šiol "Armi servisas" didelį dėmesį skirs ir prekybai naudotais (nuo pusės metų iki 5 metų senumo) automobiliais. Bendrovėje įsigytai mašinai bus taikoma 3 mėnesių garantija su pilnu aptarnavimu, taip pat galimybė automobilį įsigyti lizingo būdu.

"Skirtingai nuo turgaus, perkantiems nenaują mašiną mes nemeluosime - apie ją bus suteikta visa informacija - ar ji buvo patekusi į avariją, kokie gedimai buvo užfiksuoti ir pan.", - sako "Armi serviso" direktorius Kęstutis Lingys. Anot jo, naudotų automobilių pasirinkimas bus didelis, 20-30 mašinų. Jos atvežamos ir iš Vokietijos, ir priimamos iš kitą automobilį "Armi serviso" salone perkančių gyventojų - tokiu atveju, bendrovė klientui užskaito atiduodamos mašiną vertę.

"Armi servisas" siekia susigrąžinti prekybos transporto priemonėmis lyderio pozicijas Klaipėdoje. Vien per pusę metų nuo kontrakto su GM pasirašymu bendrovė pardavė 60 "Opel" ir 40 "Chevrolet" automobilių.

Tomas GUKAUSKAS

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder