Žuvys – paslaptingos, Svarstyklės – išskirtinės: kiekvieno Zodiako ženklo mitybos įpročiai
Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Gastro-eksperimentų mėgėjai
Avinai – drąsūs pionieriai ne tik gyvenime, bet ir virtuvėje.
Juos traukia aštrūs prieskoniai, sodrūs skoniai ir efektingai patiekiami patiekalai.
Eksperimentai ir gastronomijos azartas – tai jų stilius!
Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Gurmanas su rafinuotu skoniu
Jautis – tikras kulinarijos meno vertintojas.
Jis mėgaujasi kiekvienu kąsniu, renkasi kokybiškus produktus, mėgsta išskirtinę virtuvę ir gerą vyną.
Jaučiui maistas – tai juslinių malonumų ir meilės gyvenimui išraiška.
Dvyniai (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)
Greiti, įdomūs, bendraujantys
Dvyniai maistą laiko proga pasikalbėti ir pasikeisti nuomonėmis.
Jie mėgsta aptarinėti receptus, skaityti apie naujas virtuves ir ragauti naujovių.
Dažnai valgo skubėdami – svarbu ne tiek patiekalas, kiek jo paliktas įspūdis.
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Namų maistas – geriausias
Vėžiai renkasi maistą, kuris šildo sielą.
Jiems patinka vaikystės patiekalai, šeimos receptai, jauki virtuvė.
Svarbiausia, kad maistas būtų skanus, naminis ir pagamintas su meile.
Maistas Vėžiui – tai rūpinimasis savimi ir artimaisiais.
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Karališkas stalas
Liūtui valgymas – tai šou.
Jis mėgsta ryškius patiekalus, gausias porcijas, restorano aptarnavimą ir šventinę atmosferą.
Kuo efektingiau, tuo geriau.
Liūtas mėgsta prabangos jausmą – net virtuvėje.
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Racionalumas ir rūpinimasis sveikata
Mergelės maistą renkasi protingai.
Jos linkusios maitintis teisingai, stebi sudėtį ir mėgsta išbandytus receptus.
Pirmenybę teikia naminiams patiekalams – naudingiems, subalansuotiems ir praktiškiems.
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Elegantiškas skonis
Svarstyklės – estetai visame kame, įskaitant gastronomiją.
Jiems svarbus ne tik skonio, bet ir vizualinis patiekalo komponentas.
Dažnai valgo dviese, nes Svarstyklėms maistas – tai malonumo ir harmonijos aktas, ypač malonioje kompanijoje.
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Maistas – pagal nuotaiką
Skorpionai – paslaptingi ir nepastovūs.
Jų gastronomijos pageidavimai gali keistis keletą kartų per dieną: nuo sotaus vakarienės iki lengvo užkandžio.
Viskas priklauso nuo emocijų.
Jie intuityviai jaučia, ko nori kūnas ir siela.
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Kulinariniai nuotykių ieškotojai
Šauliai – amžini naujovių ieškotojai.
Jie mielai ragauja egzotiškus patiekalus, neįprastus produktus ir nestandartinius receptus.
Kelionės dažnai įkvepia juos kulinariniams eksperimentams.
Kuo toliau nuo įprasto – tuo skaniau!
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Konservatyviai, bet skaniai
Ožiaragiai – patikrintų šeimos receptų šalininkai.
Jiems patinka klasika: mamos receptu pagaminti barščiai, kepta mėsa, koldūnai.
Eksperimentai – ne jiems.
Svarbiausia – sotu, patikima ir kaip namie.
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Netradiciniai kulinarai
Vandeniai – novatoriai virtuvėje.
Jie mielai bando keistus derinius, netradicinius produktus ir mėgsta stebinti svečius.
Jiems svarbu dalytis atradimais, nes maistas Vandeniams yra glaudžiai susijęs su draugyste ir bendravimu.
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Maistas su nuotaika ir paslaptimi
Žuvys – jautriausi gurmanai.
Jų skonis priklauso nuo emocijų: šiandien jie trokšta išskirtinės pastos su triufeliais, o rytoj – vaisių kokteilio.
Jie mėgsta paslaptingus, svajingus patiekalus ir yra ypač jautrūs alkoholiui ir alergijoms.
Ką skaitytojas turėtų įsidėmėti
VE.lt perspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais ar elgsenos vadovu.
Astrologija, aiškiaregystė ar numerologija nėra akademiniai mokslai, jų teiginių ir tvirtinimų negalima patikrinti ar patvirtinti moksliniais metodais.

Rašyti komentarą