Mėsininko sumuštinių pyragas: skonis fantastiškas - svečiai liks nustebinti!

Sumuštinių pyragas - skanus užkandis su kumpiu ir daržovėmis.

Produktai:

  • Skrudinta duona - 10 riekelių
  • Majonezas
  • Kumpio - apie 200 g
  • Agurkas - 1-2 vnt.
  • Pomidoras - 1-2 vnt.
  • Česnakas - 1-2 skiltelės
  • Sūris (tarkuotas) - apie 100 g
  • Mėsos faršo (bet kokio; aš naudojau jautienos kepsnį) - apie 5 valgomuosius šaukštus.

Gaminimas:

  1. Paimkite 10 riekelių duonos skrebučiams, nupjaukite kraštus. Paimkite pirmąsias 2 riekes. Patepkite majonezu, ant viršaus uždėkite plonai supjaustytą kumpį. Tada ant viršaus uždėkite plonais griežinėliais supjaustytą šviežią agurką (pirmas sluoksnis jau paruoštas).
  2. Vėl dėkite 2 duonos riekes, vėl aptepkite majonezu, dėkite plonais griežinėliais supjaustytą šviežią pomidorą (šiek tiek išspausto česnako tiesiai ant pomidorų), tada tarkuotą sūrį. Vėl uždengti duona, patepti majonezu, dėti mėsos faršo, (bet kokios mėsos, kokią mėgstate), ir vėl agurkų. Uždenkite duona.
  3. Sumuštinių pyrago viršų ir šonus aptepkite majonezu. Ant šonų priklijuokite kumpį ir dėkite į šaldytuvą, pageidautina, kad jis ten būtų laikomas ilgiau, kad įsigertų. Sumuštinių tortą gaminau vakare, jis buvo šaldytuve per naktį.
  4. Prieš patiekdami papuoškite sumuštinių tortą pagal savo skonį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder